Gud har styr på vores liv

Claus Hermansen, som også er kandidat til kommunalbestyrelsen i Mariagerfjord Kommune for Liberal Alliance, fortæller på en video om en ”Gudsoplevelse”:

– En af de Gudsoplevelser jeg har haft, fandt sted for nogle år siden. Jeg havde haft en travl dag, men havde alligevel hele dagen gået og bedt til Gud, om at jeg måtte få en samtale som ville betyde noget for den person.

Så steg jeg ind i et tog, jeg kan ikke huske hvor, men jeg skulle hjem. Jeg satte mig ind i toget, og på det tidspunkt havde jeg glemt, hvad jeg havde bedt om.

Jeg kom til at sidde over for en meget ung pige, som så meget ked ud af det. Det tænkte jeg lidt over, men gjorde ikke så meget ved det, før hun pludselig sagde til mig, om ikke hun måtte tale med mig, for hendes far var lige død den samme dag, og hun havde bare brug for nogen at snakke med.

Det førte til en lang samtale, som blev en opmuntring for hende og bragte lys ind i hendes meget, meget svære og mørke situation.

Jeg har aldrig mødt hende før, og jeg har aldrig mødt hende siden, og ved ikke hvad hun hedder, men jeg er helt sikker på, at den dag arrangerede Gud et møde, som fik en stor betydning, ikke bare for hende, men også for mig.

”Gudsoplevelser” findes også som videoer på Udfordringen.dk.

Det beviser for mig, at Gud har overblik, Gud har kontrol, Gud har styr på vores liv.