Halloween er Satans boldgade!

Tidligere heks advarer:

Jenny Weaver levede som heks i ni år, før hun blev kristen. Hun fortæller nu, hvordan hun tidligere tog stoffer og adlød hviskende stemmer, som befalede hende: Skær i dig selv. Skær i dig selv! Disse ord kom fra dæmoner, siger hun nu.

Halloween er alt andet end bare uskyldig underholdning i oktober, fastslår en tidligere heks, der nu er blevet kristen.

Den nu 39-årige Jenny Weaver var praktiserende heks og stofmisbruger og adlød gennem ni år dæmoner, som befalede hende at skære i sig selv. Så det er en erfaren kvinde, der i The Christian Post advarer mennesker mod at flirte med det onde, som nogle gør det i forbindelse med Halloween.

Satans legeplads

I et interview med CP sidste weekend forklarede Jenny Weaver lidt om farerne ved Halloween: Den 31. oktober bruger hekse og troldmænd særlig megen tid på hekseri. De tror nemlig, at det slør, som skiller dæmonernes sfære fra den jordiske, er tyndest under Halloween. Den dag får hekse lettere adgang til dæmonerne, fortæller Jenny Weaver.

Halloween stammer fra den gamle keltiske høstfest Samhain, der foregik ved solnedgang den 31. oktober. Kelterne tændte bål, klædte sig ud og tilbragte natten med at påkalde de dødes ånder for at bede dem komme og drage verden rundt, fortæller Jenny Weaver. Udklædningen handlede dog om, at kelterne helst ikke selv ville genkendes af de onde ånder.

“Halloween handler ikke bare om slik og sjove kostumer, og man kan ikke bare se bort fra baggrunden for Halloween,” forklarer Weaver til CP. “Du kan heller ikke tage et Ouija board (populært kendt som ”Ånden i glasset”) og bruge det, når du vil tale med Herren. Folk er nødt til bevidst at beslutte sig for at tjene Herren, for man kan ikke tjene både dæmonerne og Gud.”

13-årig ønskede hævn

Jenny Weaver blev selv nysgerrig efter det dæmoniske allerede som ung teenager. Hun var vokset op i et kristent hjem, men både forældrene og andre voksne havde været hårde imod hende. Da hun samtidig blev mobbet i skolen på grund af hudsygdommen vitiligo, fik hun en svær depression og led under lavt selvværd.

Som 13-årig så hun filmen The Craft fra 1996 om fire teenagehekse, der tager hævn over folk, der har mobbet dem. Herefter begyndte Jenny Weaver at studere emnet for selv at blive heks.
I 2019 blev hun interviewet af televangelist Sid Roth i programmet “It’s Supernatural”. Her fortalte hun om sit ønske om kontrol.

“Jeg ønskede kontroI over mit liv, hvor jeg ikke følte, at jeg havde nogen kontrol overhovedet. De fire hekse, som gik på high school, tog hævn over alle de bøller, som havde været onde mod dem, og de fik alt det, de ønskede sig. Så jeg sagde: Det vil jeg også have!” fortæller hun.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Dæmoner i huset

Jenny Weaver begyndte i den ”uskyldige” ende med at brænde salvie og bruge krystaller i et forsøg på at finde indre lykke og få adgang til dæmonernes kraft.

Når vi kristne deltager i sådan noget som Halloween,
betyder vore intentioner ingenting, selv om vi måske tænker,
det bare er noget pjat eller noget ligegyldigt.

Men da hun begyndte at bruge besværgelser og andre okkulte handlinger, blev det hele mere ”spooky”.

Kort efter flyttede Jenny Weaver ind i et hus, hvor der boede en anden praktiserende heks. Men nu begyndte de to kvinder at opleve ondskaben i deres eget hus.


Artiklen fortsætter efter annoncen:I et tilfælde, hvor Jenny og hendes husfælle befandt sig i forskellige værelser, kunne de begge føle, at der var et ondt væsen i huset. De mødtes så på gangen og spurgte de hinanden, hvad der foregik.

“Lystet i gangen gik ud, og vi faldt begge til gulvet, mens der fløj glas rundt overalt. Andre gange ville vi høre ustandselig skraben og banken på væggene, når vi skulle sove, og vi så ting, der bevægede sig på egen hånd,” fortæller hun til CP.

Fordi begge kvinderne følte, at der var noget ondt i huset, plantede de morgenfruer, som angiveligt skulle holde det onde væk fra huset.

“Vi havde det så ok én dag, men næste dag, da vi ville se til morgenfruerne, var de alle tørre og visne,” husker Jenny Weaver.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Stofmisbrug og selvskade

Hekseriet førte også til, at Jenny begyndte at eksperimentere med stoffer – og blev afhængig af metamfetamin og heroin.

– Hekseri er relateret til narko- og andre typer misbrug, fordi mange hekse bruger stoffer for at blive mere åbne for den åndelige verden, forklarer hun.

– Man sænker paraderne og åbner sig mere for den åndelige verden, når man er påvirket af alkohol eller stoffer. Det fører ofte til afgudsdyrkelse, da stoffer og alkohol opfattes som guder og gudinder.

Herefter begyndte Jenny også at skære sig selv dagligt. Hun mener selv, at de dæmoner, som hun havde hidkaldt gennem hekseri, beordrede hende til at gøre det. På et tidspunkt havde hun ikke mindre end 56 skæremærker på den ene arm, så ”den lignede noget, der havde været igennem et råkostjern”.

Uventet hjælp

Nu begyndte Jenny Weaver at frygte, at dæmonerne en skønne dag ville dræbe hende, mens hun sov. Så hun holdt op med at praktisere hekseri, men fortsatte med at tage stoffer og skære i sig selv. På et tidspunkt, hvor hun var gravid, blev hun hjemløs, kom ud i kriminalitet og endte i fængsel.

“Jeg var træt af at være sulten og løbe fra sted til sted, fra bil til bil, og fra hotel til hotel uden at kunne tage bad,” fortæller hun til CP. “Jeg ville vaske mig i en kirke et eller andet sted – og så gå tilbage igen. Det var frem og tilbage, og jeg begyndte at blive træt af at løbe.”

En aften på et hotelværelse følte Jenny, at hun havde ramt bunden, og hun råbte til Gud om hjælp. Få dage senere, da hun havde taget stoffer, bankede politiet på hoteldøren. Jenny blev arresteret – men så begyndte den kvindelige betjent overraskende nok at fortælle hende om Jesus.

“Jeg anede ikke, hvem hun var, men hun sagde bare: Der er et formål med dit liv. Gud har en god plan for dig,” fortalte Jenny i interviewet med Roth. “Jeg husker ikke hendes navn eller noget andet. Men Gud brugte hende til at hjælpe mig, og jeg er aldrig gået tilbage siden.”

Jenny nøjedes ikke med at droppe stofferne. Hun overgav også sit liv til Jesus Kristus.

Advarer mod mørket

Nu fortæller Jenny Weaver sin historie både på Facebook og hjemmesiden Jenny Weaver Worships for at advare andre mod mørkets kræfter.

I en video fra 15. oktober beskriver hun den ”sorte sandhed” om Halloween, og hvordan festen er relateret til den dæmoniske verden. Hun nævner Efeserbrevet 5,11: ”Vær ikke meddelagtige i mørkets gerninger, men bring dem hellere for dagen”.

“Jeg vil afsløre mørket. Jeg vil ikke gå på kompromis. Jeg skal afsløre djævelen,” fastslår hun i starten af videoen.

– Den 31. oktober er alle hekse overalt i højeste alarmberedskab. De vil være vågne, praktisere deres kunster og kaste forbandelser. Når du forlader Gud og går til en anden kilde, vil du åbne dig for den dæmoniske sfære. Når vi kristne deltager i sådan noget som Halloween, betyder vore intentioner ingenting, selv om vi måske tænker, det bare er noget pjat eller noget ligegyldigt. Fakta er, at det er en festival, som altid har handlet om at fejre døden og den dæmoniske sfære.

Men også for dem, der allerede har holdt Halloween eller dyrket hekseri, er der ”altid håb og tilgivelse at få hos Jesus”.

”Uanset hvordan vi er opdraget, hvad vi en vant til i vores kultur, eller hvad samfundet kalder normalt, så er vi nye mennesker i Kristus og har fået et nyt liv og en ny kultur gennem ham. Vi må slippe de gamle traditioner og i stedet bede Gud lede os. Vær omhyggelig med at holde dig på Herrens side – ikke på kulturens side,” slutter Jenny Weaver.