Kristne bør involvere sig i politik

Carol Krogstrup

Carol Krogstrup
Kandidat til KV21 for Det Konservative Folkeparti

Kristne burde være en del af beslutningsprocesserne vedrørende vores samfund. Beslutningsprocesserne gennem politik påvirker os alle på en eller anden måde.

For ca. 9 år siden indså jeg, at der var arbejde, der skulle udføres inden for integrationsområdet, og derfor meldte jeg mig frivilligt til at bidrage med min indsats. At gå ind i politik er, for mig som kristen, det næste naturlige skridt.

Så det at stille op til Kommunalvalget 2021 for Det Konservative Folkeparti er for mig at være med til at værne om den unikke danske kultur og grundlæggende kristne værdier, i en hurtigt ændrende verden. Det er vigtigt, at grundlæggende kristne værdier bliver ved med at afspejle sig i de vigtige beslutninger, der bliver taget i vores kommuner.

Fokusområder, der personligt har været vigtige for mig som Formand for Helsingør Kommunes Integrationsråd i de seneste år, har været at bekæmpe parallelsamfundet, have fokus på boligområderne, mental sundhed og trivsel og bekæmpe negativ social kontrol.

Det er vigtigt med et samfund, hvor alle føler sig trygge og en del af fællesskabet uanset deres alder, køn, etnicitet og sociale baggrund! Tilslutningen til politik giver en platform til at netop arbejde for det.

 

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: