Ny landsleder i Bibellæser-Ringen

Hakon Christensen har i næsten tre årtier arbejdet for Luthersk Mission med ledelse, administration og forkyndelse.

Bibellæser-Ringen (BLR) har ansat Hakon Christensen fra Hillerød som ny landsleder fra 1. januar 2022.

Hakon Christensen er født i 1965 og har siden 1992 arbejdet for Luthersk Mission med ledelse, administration og forkyndelse. Selv siger han om sin nye opgave:

”At skabe begejstring og glæde over Bibelen er noget af det mest meningsfulde, jeg kan forestille mig. Derfor ser jeg det også som et stort privilegium at skulle arbejde for at virkeliggøre netop denne vision som landsleder i Bibellæser-Ringen.

Jeg ser BLR som en mindre, men uhyre vigtig brik i det store kirkelige landskab. Andre arbejder med på samme vision, men så langt jeg kan se, er det en gave til kirkelivet i Danmark, at BLR på en særlig måde – og kontinuerligt – sætter fokus på den regelmæssige bibelbrug og udvikler ressourcer, der kan understøtte dette.”

Formand for Biblelæser-Ringen, Kåre Brosbøl, udtaler:

”Med ansættelsen af Hakon har vi fået en person, der kan drive Bibellæser-Ringen til nye dimensioner, så flere kan blive begejstret for bibelbrug i Danmark. Hakon kommer bl.a. med stor erfaring inden for ledelse, som kan bidrage til den positive udvikling, vi er i gang med.”

Hakon Christensen, der er på udlandsrejse i november, afløser Lasse Holmgaard Iversen, som nu er sognepræst i Christianskirken efter godt otte år som landsleder i Bibellæser-Ringen.