FN-skulptur i New York minder folk om dyret fra Åbenbaringen

En skulptur, som for nylig blev opstillet ved FN’s hovedkontor på Manhattan, får mange kristne til at tænke på uhyret, som beskrives i Daniels Bog og Johannes’ Åbenbaring.

De sociale medier gløder med debatter om en ny skulptur på UN Plaza i New York City, der får mange kristne til at tænke på profetier fra Daniels Bog og Åbenbaringsbogen.

”En vogter af international fred og sikkerhed sidder på Visitor’s Plaza uden for FN’s hovedkontor. Beskytteren er en fusion af en jaguar og en ørn og er en gave fra regeringen i Oaxaca, Mexico,” skrev FN på Twitter.

Ifølge den mexikanske ambassadør sendte Oaxacas guvernør Alejandro Murat i november den bevingede katte-skulptur til FN for at repræsentere den mexicanske kulturs styrke.

”Skulpturen skal demonstrere overfor FN, at Mexico har en stærk kultur, der kan sende budskaber gennem vore kunstnere, og at Mexico… stadig er en vogter af international fred og sikkerhed,” udtalte ambassadøren i en video.

Ifølge flere medier, blandt andre CBN News, er mange mennesker rystede over skulpturen, der på de sociale medier sammenlignes med det uhyre, som beskrives i Daniels Bog og Åbenbaringen.

I Daniel 7,2-4, ser profeten ”fire enorme dyr,” hvoraf ét lignede ”en løve med ørnevinger”, og i Johannes’ Åbenbaring 13,2 beskriver apostlen et lignende uhyre.

Nogle opslag på sociale medier henviser også til 1 Thess.5,2-3 med Paulus’ ord om, at Herrens dag er nær, netop når folk siger ”Fred og ingen fare!” – hvilket svarer til guvernørens ordvalg om uhyret i New York City.