Ny leder i Blå Kors Genbrug

Christian Bruun er ny funktions- og områdeleder i Blå Kors. Privatfoto

Blå Kors har ansat Christian Bruun som funktions- og områdeleder i arbejdet med genbrugsbutikker.

Blå Kors Danmark har i øjeblikket 55 genbrugsbutikker rundt i hele landet, men den sociale hjælpeorganisation vil gerne åbne flere på butikker på Sjælland og har derfor ansat Christian Bruun fra Græsted som funktions- og områdeleder i genbrug.

Christian Bruun kommer direkte fra et job som skoleleder på Thomasskolen i Skovlunde.

Skal optimere

Blå Kors Danmarks genbrugssektor har i mange år haft en enkelt funktions- og områdeleder på Sjælland, men med Christian Bruun opskalerer man nu til to.

”Jeg skal være med til at optimere de nuværende butikker, og så skal vi meget gerne i gang med at oprette nye butikker på Sjælland,” siger Christian Bruun.

Brænder for at hjælpe udsatte

Christian Bruun glæder sig til at hjælpe udsatte mennesker, hvilket han får mulighed for i det nye job.

– Jeg har i flere år drømt om at være med til at gøre en forskel for socialt udsatte, og det kommer jeg til med det her arbejde, så selvom jeg var glad for mit arbejde på Thomasskolen, så var jeg ikke i tvivl om, at det var nu, jeg skulle gøre det, hvis det skulle være, siger Christian Bruun.


Artiklen fortsætter efter annoncen:De frivillige i fokus

Han ser også frem til at arbejde med frivillige i Blå Kors Danmarks genbrugsbutikker.

”Jeg glæder mig til at lære de frivillige og deres udfordringer at kende og finde ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dem. Min vigtigste opgave bliver at være en god leder for de frivillige. Det er dem, der gør forskellen, det er dem, der gør, at vi får overskud i butikkerne, som vi kan bruge til at hjælpe mennesker,” siger Christian Bruun.

Prioriterer familien

Som skoleleder har det været meget sparsomt med fritid, forklarer Christian Bruun med et smil – især når man ovenikøbet pendler, men den smule fritid, der trods alt har været, har Christian Bruun primært brugt på familien.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Derudover nyder Christian Bruun også en god cykeltur og har desuden været med i et socialt arbejde ud fra sin lokale kirke.

Baggrund

Christian Bruun er uddannet lærer på Silkeborg Seminarium og har tidligere boet både i Aarhus og Silkeborg, hvor han bl.a. har været skoleleder i 15 år på friskolen Klippen tæt ved Silkeborg.

Jobbet som skoleleder på Thomasskolen har han haft i 5 år. I dag bor den 53-årige Christian Bruun i Græsted nord for Hillerød med sin kone og to hjemmeboende børn. Derudover har han 4 voksne børn, som er flyttet hjemmefra.