Nye medlemmer af Sømandsmissionens hovedbestyrelse

Sarah Riisager

Sarah Riisager, der læser psykologi i Aarhus, og Bo Kikkenborg, der er direktør for KOMPAS Hotel i Aalborg, er valgt til Sømandsmissionens hovedbestyrelse.

Den 23-årige Sarah Riisager afløser Sine Damgård Bakbo. Sarah kommer fra Esbjerg, læser psykologi i Aarhus. Hun er netop kommet med i udvalget for Nordlys, som er Sømandsmissionens ungdomsnetværk.

Engagementet til sømandsmission og Grønland blev etableret under et ophold i Sisimiut som volontør i 2018:

”Det er fedt at være sammen til arrangementer i Nordlys med andre, der også har oplevet sømandshjem og Grønland. Nu er jeg så blevet opfordret til at være med i Sømandsmissionens hovedbestyrelse. Det er jeg taknemlig over, og jeg glæder mig til at opdage, hvad muligheden indeholder. Jeg synes, Sømandsmissionen har meget vildt godt arbejde, som jeg gerne vil arbejde med på,” siger Sarah, der har bestyrelseserfaring fra både IMU og KFS.

”For mig er det vigtigt, at Sømandsmissionens fortsat fastholder sit formål om at dele evangeliet med sømænd og fiskere. Jeg kan godt lide, at vi både fortæller og gør noget. Derfor bliver det også spændende at være med til at bidrage i et trygt fællesskab,” tilføjer hun.

Bo Kikkenborg

Direktør Bo Kikkenborg fra KOMPAS Hotel i Aalborg afløser Henrik Højlund og sidder på et mandat for de danske sømandshjem.

”I bund og grund har jeg fulgt med i Sømandsmissionens arbejde i lang tid. Organisationen er i en meget positiv udvikling, både når det gælder mission, investering og forretning. Derfor glæder jeg mig meget til at være med til at tegne butikken. Sømandsmissionen har store ressourcer til rådighed, som jeg glæder mig til at være med til at være med til at optimere udnyttelsen af,” siger Bo Kikkenborg.

Han har arbejdet i hotelbranchen de seneste 10 år og stod blandt andet i spidsen for det store byggeri og restaurering af det gamle Aalborg Sømandshjem, nu KOMPAS Hotel Aalborg. Det gav masser af erfaring og nye kompetencer.


Artiklen fortsætter efter annoncen:



Bo Kikkenborg er desuden revisoruddannet og medlem af flere bestyrelser