LGBT tyranniserer de borgerlige frihedsrettigheder

Stig Grenov
Medlem af Kredsbestyrelsen KD-Nordsjælland
Erantisvej 2, 2970 Hørsholm
Tlf.: 50 70 66 54
E-mail: stig@kd.dk

LGBT+ afslører en stadigt mere aggressiv aktivisme, når det gælder andres frihedsrettigheder. Den tros- og tankefrihed de selv nyder godt af, vil de fratage dem, de er uenige med. Senest de præster i Folkekirken, der ikke vil vie homoseksuelle.

Det er komplet underordnet, om man er enig eller uenig med disse præster. Kernen er, at der er ytrings- og meningsfrihed i Danmark. Og den danske Folkekirke er et civilt trossamfund, hvis teologi og lære hverken LGBT eller staten har nogen aktieandel i. Heller ikke selvom skatteborgerne yder til kirken.

Pengene går bl.a. til bevaring af Danmarks unikke kalkmalerier og bygninger. Selv den mest forbenede LGBT-aktivist bør overveje, om et religiøst samfund skal afholde samtlige udgifter til bevarelse af vores fælles kulturarv.

Staten betaler derudover kirken for ydelser så som navneregistrering og begravelser af ikke-medlemmer. Naturligvis kan man hjemtage disse services til den offentlige forvaltning. Men i både Sverige og Norge har det medført større omkostninger og mere bureaukrati.

Men LGBT har en skjult dagsorden. Det startede med retten til borgerlig vielse. Derefter vred man med Radikal hjælp armen rundt på folkekirkens trosfrihed og gennemtvang kirkelig vielse af homoseksuelle.

Og nu vil organisationen så gå på vandet og forbyde præster, der er uenige. Om lidt dikterer de Gud og hvermand kirkelig velsignelse af regnbuefamilier med mere end to personer.

LGBT er afsløret. Hos dem er anerkendelse og ligeværd kun et skalkeskjul for at kunne tyrannisere andres ret til de samme borgerlige frihedsrettigheder. Vi må stoppe deres hetz nu eller imødese, at efter Folkekirken vil de diskriminere enhver anden, der stiller spørgsmålstegn ved organisationens hellige dogmer. LGBT må nøjes med de samme borgerlige frihedsrettigheder, som er tildelt alle andre.


Artiklen fortsætter efter annoncen: