Mange tilmeldt SommerOase

Flere end forventet havde pr. 31. januar tilmeldt sig årets SommerOase til earlybird-pris, melder DanskOase & Børne- og UngdomsOase. Foto: Raisfoto

Den 31. januar var sidste mulighed for at tilmelde sig SommerOases til earlybird pris. Kort efter midnat kunne den nyansatte konferencechef konstatere, at delmålet for billetsalget ikke bare var nået, men også overgået.

”Det er da fantastisk opmuntrende, og det viser, at lysten til at tage på SommerOase er helt intakt”, jubler Steen Blay Steiner.

”Det er dejligt at mærke opbakningen, og skønt at kunne lægge bekymringen om deltagerantallet bag sig. Efter to år med begrænset socialt liv er der vist rigtig mange, der er klar til at komme ud og mærke suset i det store fællesskab. Det giver lyst til at give den gas og lægge sig i selen for at skabe den bedste SommerOase for alle aldre.

Vi glæder os bla. til at kunne tilbyde et nyt koncept for teenagers og unge med masser af fede aktiviteter, musik og fællesskab”, slutter konferencechefen. Den kristne sommerfestival, SommerOase, som afholdes på Bygholm Landbrugsskole ved Horsens, har nu i 2 år været tvunget til aflysning pga. corona-restriktioner.

Man kan læse mere på www.sommeroase.dk