Ny frikirkepræst i Sjølundkirken i Næstved

Ulrick Refsager Dam (32) er ansat som præst fra 1. marts 2022 i Frikirken Sjølundkirken, på Præstøvej 12 i Næstved.

Siden 2018, hvor kirkens præst gennem næsten 11 år, Martin Højgaard, flyttede til Vejle, har René Trost-Tryck fungeret som præst – og han får nu en kollega. Ulrick er gift med Sara, der arbejder som Kirke- og PR-medarbejder i Herlufsholm Kirke. De har sønnen Marius på 5 år og bor på et hyggeligt landsted syd for Ringsted.

Ulrick har en bachelor i Kristendom, Kultur og Kommunikation og har tidligere bl.a. arbejdet i Brorsons Kirke og været præsteaspirant i Amagerbro Frikirke. Sideløbende med præstejobbet læser Ulrick en master i Ledelse og Menighedsudvikling på Ansgar Teologiske Høyskole i Norge.

Ulrick Refsager Dam bliver indsat i præstetjenesten ved en festgudstjeneste søndag den 6. marts kl. 14.00. Den nye præst indsættes af Jesper Kure, som er kirkens eksterne supervisor og til daglig er præst i Kirke i Byen i Kolding. Alle er velkomne til denne gudstjeneste og den efterfølgende reception, hvor der serveres lidt godt til ganen, oplyser frikirkepræst ved Sjølundkirken, René Trost-Tryck.