Tina døde og så Jesus ansigt til ansigt

Tina Hines kom mirakuløst tilbage til livet næsten 30 minutter efter sit hjertestop. Så begyndte hun at fortælle om, hvad hun havde set i himlen.

”It’s real” (det er sandt), skrev Tina Hines fra Arizona med næsten ulæselige kragetæer, da hun vågnede efter sit hjertestop.

– Det er sandt. Jeg var i himlen og så Jesus ansigt til ansigt, fortæller en kvinde fra USA, som for fire år siden havde en nærdødsoplevelse.

Den 12. februar 2018 faldt Tina Hines om med et pludseligt hjertestop under en løbetur.

”Jeg har aldrig før set nogen, hvor øjnene rullede tilbage. Og hun begyndte bogstaveligt talt at blive lilla,” husker Brian om den dag, da hans hustru faldt livløs til jorden.
Parrets nabo, Jeff Logas, ledte efter en puls og prøvede forgæves at udføre livreddende førstehjælp.
“Jeg troede, hun var død”, fortæller Brian.

Død i 27 minutter

Ifølge Faithwire blev Tina straks efter sit fald kørt til hospitalet Deer Valley Medical Center. Foruden sit hjertestop havde hun også fået en flænge i panden på grund af faldet, samt brud på brystbenet og flere brækkede ribben i forbindelse med genoplivningen. Paramedicinerne prøvede forgæves at genopvække hende fem gange, før de kom til hospitalet. Men Tina var reelt død i 27 minutter.

Venner og familie mødtes med Brian i hospitalets venteværelse og bad for Tina. ”Det var en desperat bøn. Jeg sagde: Gud, du må tage alt fra mig, bare du giver mig Tina tilbage,” fortæller Brian.

Tina er i live!

I mellemtiden var Tinas søster Tammi og hendes mand, Dave, ankommet til Phoenix, Arizona. Undervejs havde Tammi pludselig følt en slags fred og var blevet overbevist om, at hendes søster ville blive ok. Få øjeblikke senere sendte Brian en sms til Dave med beskeden: ”Tina er i live!”
Lægerne havde fået Tinas hjerte i gang ved hjælp at en defibrillator, og de fortalte Brian, at hans hustru nu skulle lægges i kunstig koma, så hendes krop kunne hvile, mens de undersøgte, hvad der var sket.

”De fleste mennesker ville ikke overleve efter 5-10 minutter uden ilt til hjernen,” fortalte en af lægerne.
En af redderne fra Phoenix’ firefighters fortalte AZfamily, at de havde givet Tina stød tre gange, på stedet hvor hun var faldet om, og to gange mere undervejs til hospitalet. ”Jeg har aldrig før givet nogen stød fem gange,” fortalte han.

”Det er et af de tilfælde, ingen af os nogensinde vil glemme,” sagde en anden redder. ”Jeg har bevidnet et mirakel, det er sådan, jeg ser på det.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Frygt for hjerneskader

Hvis Tina overlevede, ville hun nok have hjerneskader og alvorlige handicaps, sagde lægerne til Brian. Den næste dag tog de Tina ud at respiratoren for at tjekke, om hun kunne trække vejret på egen hånd. På det tidspunkt var hendes vitale organer igen i funktion.
”Lægen vil finde ud af, om du kan trække vejret selv. Og jeg sagde til dem, at du er en superwoman. Kan du vise ham, at du kan trække vejret selv?” hviskede Brian ind i Tinas øre.
Tina klarede at trække vejret med sine egne lunger, og lægen sagde til Brian: ”Det fungerer”.

Papiret med den næsten ulæselige håndskrift ”It’s real” (det er sandt).

Himlen findes virkelig

Men da Tina vågnede, kom endnu en overraskelse. Hun fortalte Brian med tegnsprog, at hun ville have papir og blyant. Så kradsede hun en næsten ulæselig besked på papiret: ”I-T-S-R-E-A-L.”
Brian forstod ikke, hvad hans kone mente, men deres datter spurgte, om hun mente ”det med himlen”, og Tina nikkede.

Svogeren Dave husker øjeblikket: ”Så snart nogen sagde Jesus, kom der ligesom en fred over hende.”
”Jeg så bare på Dave og sagde: ’Hun bliver helt rask igen’,” fortæller Brian.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Bare fire dage senere blev Tina udskrevet fra hospitalet uden nogen form for hjerneskader. Lægen havde ikke troet, at Tina ville kunne tale igen med det samme, men hun havde en masse at fortælle om det, der var sket under hendes nærdødsoplevelse:
– Jeg vil bare dele det med jer, at jeg så Jesus ansigt til ansigt. Jeg oplevede en utrolig ro og fred, da jeg så Jesus stå der med åbne arme. Lige bag ved Jesus var der en utrolig skinnende, vibrerende og smuk gul farve, fortalte Tina.

Nu, fire år senere, nyder Tina livet og træner til at løbe en halvmaraton.
”Gud er en realitet i mit liv. Jesus findes virkelig. Himlen findes virkelig. Jeg ved, at Gud kan bruge enhver situation til at gøre os til dem, vi er i Kristus,” understreger hun.