Vækkelse i hårdt prøvet indianerstamme

– Gud har sendt helbredende vækkelser gennem de sociale medier. Folk overgiver sig til Herren, fortæller Donna Stands-Over-Bull.

De amerikanske indianersamfund har været hårdt ramt af COVID-19, stofmisbrug og vold mod kvinder. Men netop nu meldes der om en vækkelse, hvor folk søger Gud, skriver CBN News.

”Der er mange ødelagte lokalsamfund, og der er udbredt brug af stoffer,” fortalte Donna Stands-Over-Bull, der er medlem af Crow-stammen til CBN News.

Men Gud har også gang i noget, fastslår Donna Stands-Over-Bull og hendes mand, Russell.

”Vi kan mærke og føle rystelserne af en vækkelse, og når jeg siger vækkelse, mener jeg, at folks hjerter vender sig tilbage til Gud,” fortæller ægteparret, der er seniorpastorer i Arrow Creek TV e-church. De tilføjer, at de oplevede Guds kald til at starte en online tjeneste i 2018.

”Vi havde ingen anelse om, hvordan det ville være, men Gud lagde os det på hjerte, så vi begyndte at etablere Arrow Creek TV,” fortalte de til CBN News.

”Også millennials er begyndt at komme i kirken, og jeg er så stolt af min menighed. Vi har fem kontinenter repræsenteret. Vi repræsenterer nok den største kirke blandt indianere i hele USA,” slutter Russel Stands-Over-Bull.