– Uden min Herre og frelser Jesus Kristus er jeg ærlig talt intet

I USA taler mange åbent om deres tro på Jesus. Det gælder også kendte sportsfolk. Her er fire spilleres vidnesbyrd fra vinderholdet Los Angeles Rams fra den netop afholdte Super Bowl.

Cooper Kupp følte for flere år siden, at Gud talte til ham om, at han ville komme i en ny Super Bowl finale og blive ’MVP’ i samme finale. Og det skete præcis sådan.

Los Angeles Rams vandt Super Bowl med en snæver 23-20 sejr, og Cooper Kupp blev valgt som MVP (Most Valuable Player) i finalen. Men vidste du, at mange af spillerne også er ret tydelige kristne udenfor banen? Det gælder ikke mindst Cooper Kupp.

Cooper og hans kone Anna Kupp har flere gange været meget tydelige omkring deres tro på Jesus. Da Los Angeles Rams vandt NFC Championship i sidste måned, delte Anna en Instagram-video, hvor hun løber i armene på sin mand og får en lang krammer. Teksten til videoen var:

”Dette øjeblik. Disse øjeblikke!!! Takker Gud for hvert eneste af dem. Vi har bedt for en mulighed for at herliggøre vores frelser Jesus Kristus, og du gør netop dét, min elskede Cooper Kupp. SURREALISTISK!!”

Parret har også et tøjmærke, som har en klar reference til deres kristne tro. Meget af tøjet har en forkortet version af 1. Korintherbrev 9,25: ”Do it to get the crown that will last forever” Hele verset lyder sådan: ”Men enhver idrætsmand er afholdende i alt – de andre for at få en sejrskrans, der visner, men vi for at få en, der ikke visner.”

Cooper har i øvrigt også verset stående på sin Instagram profil, så det er et budskab, han ønsker at dele med andre. Hans kones profiltekst er i øvrigt: ”Barn af Kongen. Fodbold-kone.”

Læs resten af artiklen her på udf.nu