Kristent gymnasium i hovedstaden vokser

Allerede den 1. marts viste søgningen til Hovedstadens Kristne Gymnasium, at det bliver nødvendigt at starte med to klasser i det nye skoleår

– Vi har på HKGYM oplevet så stor interesse for vores gymnasium, at vi allerede nu kan annoncere, at vi opstarter to klasser til sommer, lyder det fra Hovedstadens Kristne Gymnasium, også kaldet HKGym.

D. 1/3 var deadline i hele landet for at vælge uddannelse for de danske unge, der afslutter grundskolen. På HKGYM har de været meget spændte på, hvor mange der vil søge til dem, da de hele tiden har haft ambitioner om at fordoble elevantallet fra de nuværende 64. Nu er ansøgningerne gjort op, og HKGYM kan konstatere, at 32 har valgt gymnasiet som deres 1. prioritet, hvilket er en 4-dobling i forhold til de sidste to år.

Og tager man de elever med, som plejer at melde sig til i perioden indtil skolestart, så kan de forvente for første gang at starte det nye skoleår op med to 1.g-klasser.

Læs resten af artiklen her op udf.nu