Påskelejre 2022

Der er flere gode muligheder for at mødes til fællesskab med andre unge kristne i påsken 2022.

KFS holder påskelejr i Skanderborg fra 9.-13. april med teamet ”Fra Gud”.Foto: KFS

Påsken nærmer sig og dermed også mulighed for at komme på påskelejr med andre unge. Der er flere, som afholder påskelejr, og vi bringer her et lille overblik over nogle af de muligheder, der er.

KFS’ påskelejr i Skanderborg

Kristeligt Forbund for Studerende afholder påskelejr med titlen ”Fra Gud”. Det foregår fra 9. til 13. April i Skanderborg og er for unge studerende på både ungdoms- og videregående uddannelser. Om temaet ”Fra Gud” skriver KFS:

”… sammen vil vi gå på opdagelse i nogle af de helt store spørgsmål: Hvad vil det sige at være sendt fra Gud? Og hvor er vi sendt til? Jesus siger ’gå’, men hvad skal vores fødder pege på? Familie, venner eller Peru? Studiet eller kirken? Hverdag, eventyr eller? Det er let at blive rundtosset midt i dagligdag, store oplevelser og Jesu kald til mission i al verden. Vi fristes indimellem til at hviske: ”Tak for befalingen og de flotte ord, men jeg står på perronen og kan ikke finde vej længere!”

læs resten af artiklen her på udf.nu