Kristen webshop er med i slutspurten til E-handelspris

Karina Nygaard Raabjergs webshop ”OnlyByGrace” er nu blandt de 20 virksomheder, der er nomineret til prisen som ”Bedste Nye E-handelsvirksomhed.”

Den danske webshop OnlyByGrace er udvalgt af Dansk Erhverv som en af de sidste 20 virksomheder nomineret til Årets E-handelspris i kategorien ”Bedste Nye E-handelsvirksomhed.”

Der var i alt indstillet omkring 800 virksomheder, der blev fordelt ud på 11 kategorier inden for e-handel. Senere blev feltet i hver kategori snævret ind til ca. 20 virksomheder, hvor OnlyByGrace er én af dem. Sidst i marts bliver det så afgjort, om OnlyByGrace bliver blandt de sidste fem nominerede i kategorien, fortæller kvinden bag OnlyByGrace, Karina Nygaard Raabjerg, der bor i Hammerum ved Herning.

Mange af varerne i online-shoppen OnlyByGrace relaterer til højtiderne.

Design relateret til troen

Iværksætteren, som kalder webshoppen sit ”hjertebarn”, fortæller, at hun altid søger efter interiør, som afspejler troen.

”Når jeg har været på messer rundt om i Europa, har jeg altid været på udkig efter brugskunst og interiør, som jeg kan relatere min tro til – gerne i den nordiske designstil, men det har været stort set ikke eksisterende. Derfor valgte jeg i 2019 for alvor at springe ud i iværksætterlivet og starte OnlyByGrace.
Mit håb er, at OnlyByGrace’s produkter er med til at skabe rum for de dybere samtaler om livet, døden, troen – og alt midt imellem. At binde mennesker, deres historier og værdier sammen gennem den dialog, som opstår, når et symbol, et statement på en plakat eller et ikon sætter tanker i gang og mulighed for at stille spørgsmål,” forklarer Karina Nygaard Raabjerg.

Niche-forretning – men også for ikke-kirkelige

Denne nytænkning, og det, at der er tale om en niche-forretning, må være én af grundene til, at OnlyByGrace er gået videre i Dansk Erhvervs e-handelspris, vurderer Karina Nygaard Raabjerg.

”Jeg er taknemmelig for, at jeg har fået denne mulighed, og jeg tænker, at OnlyByGrace har så meget mere potentiale end blot inden for vores kirkelige rammer. Der er virkelig mange danskere, der søger efter mere i livet end det, de kan se med øjet. Det oplever jeg ofte med de mails og opkald, jeg får fra mine kunder. Det er virkelig en velsignelse at opleve.”

Corona-tiden betød, at Karina ikke som planlagt fik startet sin egen produktion i 2020, fordi det har været ekstremt svært at låne penge i bankerne. Derfor arbejder hun nu på en løsning, hvor private kan låne hende penge:

”Det kan være beløb fra 5.000 kr. og opefter, hvor man så får mulighed for at blive VIP-kunde og få ekstra rabat på sine køb”. Karina oplyser, at der også er et par erfarne investorer på banen, der kan hjælpe med nogle af de ting, hun ikke selv er så skarp på. ”Der er godt nok mange ting, man skal kunne som iværksætter!” fastslår hun.


Artiklen fortsætter efter annoncen: