Men Gud siger…

Af Henri Nissen, Ansvarshavende redaktør.

I 2014, da Ruslands præsident Putin snuppede Krim-halvøen, kom den amerikanske rocksanger Kim Clement med en profeti. Når man hører den nu, passer den påfaldende på situationen, selv om den er udtalt for otte år siden, og Kim Clement i mellemtiden er død.

Der er mange, der har en mening om, hvad der sker – også ud fra et bibelsk profetisk grundlag. Men selv profeter kan blive påvirket af situationen og tage fejl. Det kan man ikke mistænke Kim Clement for, da han profeterede dette, otte år før Putin førte Rusland ind i den nuværende krig imod Ukraine.

Kim Clement profeterede også før alle andre, og før der var noget tegn på det, at Donald Trump skulle blive præsident. Andre profeterede videre, og nogle af dem tog fejl med hensyn til, at han skulle genvinde valget i 2020. Derfor skal man altid bedømme profetier, om de er fra Gud.

Alligevel har jeg lyst til at dele denne profeti af Kim Clement. Mange taler om, at Putin har ændret sig fra at være en mand, der bragte ro og orden i det russiske kaos efter kommunismen til nu at ville underlægge sig nationer for selv at indskrive sig i historien som en stor hersker.
Kim Clement profeterer: (Se evt. video herunder.)

”Guds ånd siger: Putin, jeg taler til dig nu. Du kalder dig Kong Putin. Tror du virkelig, at jeg oprejste en konge i 80’erne, Ronald Reagan, for at rive (jern)tæppet ned og ødelægge en mur, som adskilte, uden grund? Tror du virkelig, at jeg gjorde det forgæves, for at du skulle oprejse en (ny) mur og et (jern)tæppe igen? Nej! Nej! Putin, flyt dig! Gå ikke i vejen for mig, siger Herren.
Ligesom jeg forhærdede Faraos hjerte til gavn for mit folk, sådan har jeg forhærdet dit hjerte. Til gavn for mit folk, Ekklesia, min kirke, mine hellige, mine udvalgte og mit land Israel, har jeg forhærdet dit hjerte, hr. Putin. Ser du: Jeg sagde, at jeg ville løfte mine hænder fra Rusland for en tid. Og se, hvad det skete. Du er hæmningsløs, kong Putin! Du er ustyrlig!
Du skal vide, hvad jeg gjorde ved konger i historien, som tog magten og misbrugte den. Der vil blive frihed for mit folk til sidst. Alle ballademagere, som vil terrorisere verden. Min verden, siger Herren. Derfor vil jeg sætte min krog i din næse og bidsel i din mund og trække dig tilbage ad den vej, som du er kommet. Og de, der er sluppet fri, vil bære stor frugt. Stor frugt. Og den frugt skal blive i Ukraine. Den frugt skal komme til de nationer, som du har smadret for at indtage dem for din egen æres skyld. Jeg vil oprejse en rest til at bære megen frugt for mit rige, siger Herren.
Jeg taler til den mand, der har ophøjet sig selv, og til de mænd, der har sagt: Slut med Israel! Slut med de kristne!
Tror I virkelig, at I efter tusinder af år kan fjerne mit folk og min Ånd fra denne jord? Så længe min Ånd er på jorden skal mit folk regere, siger Herren.”

Selv om det så håbløst ud for Ukraine, da det mægtige Rusland invaderede, så tyder bl.a. denne profeti på, at Putin ikke får held i sit forehavende.

Men uanset, hvad der sker, så kan denne store verdenskrise betyde, at flere vender sig til Gud. Ikke blot i Ukraine, men også her hos os. Lad os bane vejen ved at bede for det!

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: