Nyt medlem af Frivilligrådet

Karen Klemmed Hviid

Valget til Frivilligrådet (under social- og ældreministeriet) er nu afgjort, og en af de otte pladser går til Karen Klemmed Hviid, der er ansat som frivillig- og diakonikonsulent og ferielejrchef i Blå Kors Danmark.

Hun har mange års erfaring med frivilligt arbejde både i sit personlige og professionelle virke, hvor hun motiveres af at skabe indsatser, der giver håb og livsmod.

Repræsenterer Blå Kors

Karen Klemmed Hviid er blevet stemt ind i Frivilligrådet som repræsentant for Blå Kors Danmark blandt tyve kandidater, der talte både mindre og større sociale organisationer. Hun har i mere end 15 år arbejdet med frivilligt arbejde inden for den sociale sektor. De seneste seks år i Blå Kors Danmark og inden da som udviklingskonsulent og præst i KFUM og KFUK.

Som frivillig- og diakonikonsulent og chef for Blå Kors Danmarks ferielejre for børn og unge fra hjem i udsatte livssituationer er Karen Klemmed Hviid engageret i arbejdet med at rekruttere, motivere og lede frivillige. Det samme er hun i sin fritid, hvor hun selv som frivillig trækker i den blå uniform som kredsleder i FDF.

Stolt af at blive valgt

Det var derfor med stor glæde, at hun modtog beskeden, at hun er blandt de otte nye medlemmer af Frivilligrådet, som er blevet stemt ind.

”Jeg er glad og stolt over, at Blå Kors nu sidder med om bordet i Frivilligrådet og kan give direkte input til en styrket frivilligindsats på det sociale område. Det er vigtigt, at vi kan repræsentere lokale indsatser rundt i hele landet og være talerør for mennesker i mange forskellige livssituationer, der ofte har meget forskellige vilkår, alt efter hvor i landet de bor. Blå Kors er tæt på mange lokale fællesskaber, og den vidensressource vil jeg gerne være med til at omsætte til strategi og indsatser, der styrker civilsamfundet bredt set,” siger Karen Klemmed Hviid.