Landsleder i LMBU 60 år

Ivan Jakobsen, landsleder for Luthersk Missions børne- og ungdomsarbejde, fyldte 60 år d. 18. april 2022.

Som landsleder har Ivan et stort ønske om at bygge bro mellem generationerne i LM. ”De unge har brug for de indsigtsfulde ældre, og de ældre har brug for de unge til at sætte lidt fart i tingene,” mener han. Ivan ønsker at have en mentorrolle for de unge og engagere sig i kristen ledertræning af de ansatte og de frivillige.

Selv havde den tidligere efterskoleforstander oprindelig ikke set sig selv som LMBU’s landsleder: ”Da jeg sagde op som forstander, troede jeg, at jeg skulle være leder i en kommune, som jeg har været før, men jeg blev ved at blive mindet om denne stilling.”

Ivan Jakobsen har tidligere været forstander for Løgumkloster Efterskole og Stubbekøbing Efterskole. Udover at være LMBU-leder, er han formand og prædikant i LM’s frimenighed på Lolland Falster. Han bor i Stubbekøbing med sin kone Marianne.