Nyt familienetværk i Multihuset

Jørgen Marcher-Andersen er projektleder for Familienetværket Haderslev.

Et gratis tilbud til familier og enlige, Familienetværket Haderslev, slår dørene op mandag den 25. april 2022. Familienetværket er et partnerskab mellem Frikirken i Multihuset og Blå Kors Danmark.

Jørgen Marcher-Andersen, der er projektleder for familienetværket, håber, at det bliver taget godt imod i byen.

”Vi vil rigtig gerne have, at det skal være et sted, hvor livet leves og mennesker mødes i øjenhøjde. Et sted, hvor man uforpligtende kan dele sit liv og opbygge relationer. Nogen har måske ikke noget netværk i forvejen og føler sig ensomme. Vi har i forvejen kontakt til en del familier i byen allerede og har også tidligere samarbejdet med boligforeninger om forskellige aktiviteter,” siger Jørgen Marcher-Andersen.
”Partnerskabet med Blå Kors ser vi som en ny begyndelse efter corona. Vi puster nyt liv ind i frivilligånden og ser det som en gave at åbne huset op på en ny måde igen.”

Gode faciliteter

Mandag den 25. april kl. 16-19 inviteres alle interesserede til opstartsfest med underholdning for børn og voksne og fællesspisning.
Familienetværksaftenerne vil byde på sjov og hygge, og ind imellem særlige arrangementer med hjælp til udfordringer i dagligdagen, fx i form af inspiration til hverdags- og familieliv, børnenes skolegang, økonomi, helbred, velvære, sundhed og relationer.

”Vi har nogle rigtig gode faciliteter, som giver os nogle gode muligheder for at lave fællesskabsskabende aktiviteter. Der er shelters, teltplads, indendørs skaterbane, fodboldbane og en god legeplads, så rammerne er der. Vi glæder os til at byde familierne velkommen,” siger Jørgen Marcher-Andersen.

Familienetværk i flere byer

Familienetværket i Haderslev er det 28. partnerskab i rækken mellem Blå Kors og en lokal kirke.

”Vi har rigtig gode erfaringer med, at den her særlige konstellation med vores familienetværk kan række ud til mange udsatte mennesker i nærområdet og tilbyde et godt netværk og ofte også konkret hjælp til udfordringer i hverdagen. Derfor er vi meget glade for det nye partnerskab med Frikirken i Multihuset, som giver os mulighed for at hjælpe sårbare familier og enlige i Haderslev by,” siger generalsekretær i Blå Kors Danmark Christian Bjerre.

Familienetværket mødes fast mandage i ulige uger kl. 16-19 i Frikirken i Multihusets lokaler på Hirsevej 9 i Haderslev.


Artiklen fortsætter efter annoncen: