Påskeavisen kom ud til mange nye husstande

Borgerne i den nordjyske landsby Tylstrup modtog Udfordringens Påskeavis sammen med dette påskekort fra frikirken. På kortets bagside var der en kærlig hilsen fra præsten, Finn Kier-Hansen, samt oplysninger om kirkens adresse og påskeugens gudstjenester, som i år havde temaet ”En omvendt verden”.

Udfordringens Påskeavis blev i år trykt i et ekstra-oplag på 22.000. Og avisen med de gode nyheder blev omdelt til nye hjem takket være de mange trofaste læsere og kirker, som har investeret tid og penge i denne tjeneste.

Nogle steder er det lokale ildsjæle, der på eget initiativ lægger avisen i postkasserne i byen og lokalområdet. Andre steder er det en kirke, der står for uddelingen.

Hilsen fra uddeleren

I år fik vi desværre ikke afsat et tomt hjørne på avisens bagside, så uddelerne kunne skrive deres eget navn – eller navn og adresse på deres kirke. Det beklagede en af de trofaste uddelere, og det har Udfordringen taget til efterretning.
Vi vil gerne høre reaktioner fra både gamle og nye læsere. Hvis nogen har en god historie, som flere kunne få glæde af, hører vi gerne fra jer.

Sommeravisen

Udfordringens Sommeravis, som også er egnet til uddeling, udkommer den 3. juli og kan bestilles i løbet af juni, fx til brug på sommerens stævner.