Hollywood-designer Becket Cook har sagt farvel til sin gamle livsstil

- Homoseksualiteten var min identitet, jeg var superbøsse i 30 år, fortæller designeren Becket Cook. Han fortæller sin livshistorie på CBN.com - om karrieren, livet som homoseksuel - og et livsforvandlende møde med Jesus.

Den succesfulde Hollywood-designer Becket Cook har udskiftet livet som homoseksuel med et nyt og anderledes liv med Jesus Kristus, fortæller han til CBN.News.com.

”Jeg troede, at hele formålet med mit liv og meningen med livet var at finde ægte kærlighed hos et andet menneske – hos en fyr – og at få succes i min karriere.”

Datede piger på skrømt

”Allerede som helt ung vidste jeg, at jeg var tiltrukket af mit eget køn. Men jeg måtte holde det for mig selv. Så jeg datede – piger, altså. I grundskolen kom jeg fast sammen med piger. Jeg datede også piger på high school. Men det var altsammen bare en facade.
Efter college flyttede jeg til LA for at arbejde med skuespil og skrivning og flere kreative områder. Da var jeg helt åben overfor alle andre, og jeg accepterede fuldt ud, at homoseksualiteten var min identitet.”

Kæresterne og karrieren

”Men når forholdet med endnu en fyr var endt, ville jeg helst fuldstændig glemme, hvordan det var sket. I stedet ville jeg tænke, at den næste fyr bare ville være perfekt og helt fantastisk. Og så selvfølgelig – to år senere…så er det ovre, ikke? Der er sidespring og utroskab, og så er det bare forbi. På dette tidspunkt af mit liv havde jeg stor succes i min karriere som scenograf og produktionsdesigner. Jeg lavede covers for Vogue og Harper’s Bazaar og arbejdede sammen med popstjerner som Katy Perry og Paris Hilton og Oprah. Jeg har arbejdet sammen med hver eneste, du kan forestille dig. Jeg startede også min egen herremode-linje, som fik stor succes. Vores tøj kunne findes i både LA, New York og Paris,” fortæller Becket Cook.

Følte tomheden

”Jeg var med til alle shows. Jeg var også med til alle after-parties. Jeg var til et after-party i Paris, og jeg kan huske, at simpelthen alle fra modeverdenen var tilstede. Jeg tror, Kanye var der det år, men da jeg så ud over flokken, var der pludselig en tanke, der slog mig: Er det her alt, hvad det hele handler om? Skal jeg bare blive ved med at gå til fester resten af mit liv? Jeg var ved at gå i panik den aften. Jeg blev helt overvældet af en følelse af tomhed.”

Becket Cook var homo-aktivist i 30 år. Men nu er han en helt anden, efter at have mødt Jesus.

Bibler på cafébord i LA

”Jeg tog tilbage til LA og arbejdede hårdt i omkring seks måneder. En dag sad jeg på en café i Silver Lake sammen med min bedste ven, som også var bøsse. Da så vi til vores skræk, at der lå bibler på bordet ved siden af vores. Det var første gang, jeg nogensinde havde set en bibel i det offentlige rum i Los Angeles. Og på det tidspunkit af mit liv var jeg reelt en ateist.

Til sidst vendte jeg mig om og sagde: ’Er I kristne?’ Og de forklarede det helt enkelt. De fortalte mig, hvad de tror på og delte evangeliet med mig. ’Men hvad mener jeres kirke i Hollywood så om homoseksualitet?’ Og så sagde de bare, ’Ja, forstår du, vi tror, det er en synd.’ Og det interessante er, for det første, at jeg satte pris på, at de var så frimodige og ærlige.

De inviterede mig så med i kirke den næste søndag. Men jeg sagde: ’Jeg ved ikke, om jeg vil komme i jeres kirke, men jeg vil tænke over det’. Den næste søndag vågnede jeg op og tænkte: Jeg tror, jeg vil gå hen i denne kirke idag.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Præsten talte lige til mig

”Så kom præsten, og han prædikede over Romerbrevet kapitel syv. Og så begyndte der at ske noget mærkeligt: Alt det, han sagde, hvert eneste ord og sætning begyndte at give genlyd i mit sind og mit hjerte. Jeg vidste ikke hvorfor, men jeg sad bogstaveligt talt helt ude på kanten af min stol.

Det var første gang, jeg virkelig hørte evangeliet og forstod det…Og før han gik, inviterede han folk op til forbøn i den ene side af kirken. Jeg gik så op til en fyr, som jeg ikke kendte, og jeg sagde: ’Jeg ved ikke, hvad jeg tror, men…her er jeg’. Og han sagde: ’Okay, lad mig bede for dig.’ Så lagde han hænderne på mig og bad for mig. Det føltes meget intenst og varede længe. Og jeg tænkte: ’Hvorfor elsker denne hetero-fyr mig så højt? For det, han siger og beder om, virker så kærligt’.

I bogen ’A Change of Affection’, som Becket Cook udgav I 2019, beskriver han den dramatiske forvandling fra den vilde festkultur i Hollywood til det nye liv, han fik del ved troen på Kristus.

Adopteret af Gud

”Og så lige pludselig bliver jeg overvældet af Helligånden – nærmest oversvømmet, og Gud har åbenbaret sig for mig i det øjeblik. Han siger: ’Nu er du adopteret ind i mit rige. Velkommen’. Og jeg var bare: ’Wauw,’ fortæller Becket Cook leende.


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Jeg begyndte bare at græde hysterisk. Og jeg vidste i det øjeblik, helt ind i mit inderste, at det at være bøsse ikke længere var min identitet. Men jeg var ligeglad. For jeg havde lige mødt Jesus Kristus.”

’Super-bøsse i 30 år’

”Nogle mennesker vil nok sige, at jeg bare undertrykker mit virkelige jeg, men de forstår det ikke. For jeg har levet det her liv i meget lang tid, og jeg har endda marcheret i bøssernes pride-parader. Jeg har også marcheret i parader til fordel for ligeret for homoægteskaber. Jeg var super-bøsse. Jeg prøvede det i 30 år. Men det er virkelig det [heteroseksuel,red.], jeg er nu. Jeg håber, at mennesker vil forstå, hvor meget mere fantastisk det er at fornægte sig selv og følge Kristus, end det er bare at overgive sig til synden for at tilfredsstille et mere øjeblikkeligt behov.

”Det er ikke den slags lykke, som verden giver. Det er en glæde, som kommer fra Kristus.
Hos Gud føler jeg denne ubetingede kærlighed fra Ham, som aldrig forlader mig. For han vil aldrig svigte mig eller forlade mig. Jeg er lykkelig, fordi jeg kunne efterlade den ”døde mand” bag mig, for Han er det hele værd,” slutter Becket Cook.

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: