Inspirerende mand uden arme og ben gæster Danmark

Australske Nick Vujicic er blevet kaldt ’verdens mest inspirerende mand’. Med sin tro og indstilling til livet trods handicap, har han inspireret mennesker verden over. I juni taler han i Farum Arena.

Nick Vujicic har ”ingen arme, ingen ben og ingen bekymringer”, og han ændrer menneskers liv over hele verden med sin historie, budskab og redskaber til, hvordan vi kan leve et liv uden grænser, uanset vores omstændigheder.

Nick har 10 millioner følgere på Facebook og er set af flere end 200 millioner på YouTube. Han er blevet et YouTube og Facebook-fænomen, er forfatter til fem bøger, rejser over hele verden og taler til tusinder og atter tusinder af mennesker, lige fra skolebørn til multinationale virksomheder for at hjælpe dem til at leve et liv uden grænser.

Han møder stats- og regeringschefer på sine rejser og har gennem sin personlige karisma, unikke livshistorie og grænseløse energi opnået en status som superstjerne.

Hård opvækst

Nick voksede op i Melbourne i Australien og fik ikke lov til at gå i en normal skole, da han var handicappet. Som barn blev han chikaneret, skubbet, gjort grin med og stillet mange spørgsmål af de andre børn. Der var mørke perioder med stor fortvivlelse, men Nick anstrengte sig bevidst for at sejre og drømme stort.

Da han indså, at det handlede om, hvordan han opfattede sin egen situation, forandrede Nick sit livsforløb. Han lærte at skrive med de to tæer, han havde på sin lille ’klumpfod’. Han lærte også at bruge en computer og han skrev på denne med en «hæl og tå metode». Han lærte at kaste tennisbolde, svare telefon, barbere sig og tage sig et glas vand.

Fandt sit kald

Nick fandt ud af, at han havde et formål, et kald, nemlig at vise andre, at forhindringer kan blive til muligheder. I dag leder han den kristne organisation ”Life without limits”. Gennem sit arbejde ønsker han at vise vejen til Jesus og det håb og den hjælp, der er i Ham. Nicks resultater, på trods af hans handicap, er en konstant påmindelse for andre om, at de udfordringer, vi møder i hverdagen, kan overvindes.

Kæmpe inspiration

Nu kommer Nick til Danmark, hvor han gæster Farum Arena d. 10. juni 2022. Det er Alun Biggart, som har inviteret Nick til Danmark. Alun har en virksomhed med fokus på, at få et bedre liv, ved at tænke anderledes og leve med naturen. Om baggrunden for at have inviteret Nick, siger han:

– Nick er det mest inspirerende menneske, jeg nogensinde har mødt, og han har en fantastiske evne til at tryllebinde og rive publikum med sig. Trods enorme forhindringer har han taget hånd om sit liv og fået enorm succes ved at ændre sin indstilling. Det er en konstant påmindelse til os andre om, at de udfordringer, vi møder i hverdagen, kan overvindes.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Gratis for skolebørn

Nick holder et særligt gratis event for danske skolebørn, sponsoreret af Alun.dk, inden dørene åbnes til det store aften-arrangement ”Life without Limits”. Hans budskab er, hvordan styrken i at tage de rigtige beslutninger i livet vil sørge for, at vi aldrig giver op, men i stedet rejser os og kæmper for at få mest ud af det liv, vi er blevet givet.

– Nick vil tilbyde dig et udfordrende ståsted, hvor du kan gøre brug af dine unikke evner og medfødte gaver, siger Alun Biggart, som ser meget frem til at Danmark skal møde Nick Vujicic.