Nu kan du se de allerførste numre af Udfordringen…

I Udfordringens jubelår (50 års jubilæum) får du mulighed for at se de allerførste numre af Udfordringen igen. Vi er nemlig i gang med at skanne alle de gamle numre af avisen og lægge dem ud på hjemmesiden udfordringen.dk/arkiv.

Du kan allerede nu se de 9 numre fra den allerførste årgang 1973.
De ligger frit tilgængeligt på hjemmesiden https://udfordringen.dk/arkiv/ og efterhånden tilføjes også de kommende år.

Har du de gamle numre af Udfordringen…?

Vi har de fleste gamle aviser opbevaret i kælderen under Udfordringens hus. Men aviserne er ofte indbundet, hvorved noget af teksten er forsvundet og kan ikke skannes. Vi efterlyser derfor løse eksemplarer af de fleste gamle aviser fra 1976–1992.

Hvis du har disse eller andre eksemplarer liggende på loftet eller i kælderen, må du gerne sende dem til Udfordringen, Jernbanegade 1, 6070 Christiansfeld, så de kan blive til gavn for flere på nettet.

Vi betaler gerne portoen.