Aktivitetsbog om tro for børn og voksne

”Kom og vær med” er en aktivitetsbog til brug i fællesskabet mellem børn og voksne.

Bogen er skrevet af 25 forskellige mennesker fra det danske kirkeliv, som alle elsker at lade Bibelen tale til sanserne. Det er en meget farvestrålende, nemt tilgængelig bog. Den er opbygget, så der først er et bibelstykke, som passer til temaet. Derefter er der et stykker med tanker om emnet og til sidst skal man selv være aktiv, ved f.eks. at støbe lys, lave sin egen stjerne eller bygge en hule osv. Der er mange forskellige temaer i bogen, fx taknemmelighed, bøn, tro, kærlighed, tillid, osv.

Bogen giver også god anledning til samtaler mellem børn og voksne, når de laver aktiviteterne sammen.

Præst og initiativtager til bogen Sarah Krøger Ziethen siger:

– At forstå alt det med troen, gør vi ikke bare med hjernen, men også med kroppen og hjertet. Når vi får troen ud i hænderne og kroppen, bliver troen levende. For mig er troen ikke noget, vi har – det er noget, vi gør. Vi husker med kroppen, og fortællingerne sætter sig på en anden måde, når ord og aktivitet går hånd i hånd.

Bogen henvender sig til børn og de voksne, der betyder noget for barnet, fx forældre, bedsteforældre og voksenvenner. Men også til minikonfirmander, konfirmander og børneaktiviteter i kirken.

Bogen er udgivet af bibelselskabet og koster 199,95 kr.