Sigurd Barrett spillede sammen med kirkens lovsangsspillemænd

Lars Ingemann Madsen og Jørgen Marcher Andersen spillede sammen med Sigurd Barrett og leverede hver for sig og sammen sjove indslag til festen i frikirken i Multihuset.

Lørdag den 30. april 2022 var der lagt op til familiefest i Multihuset i Haderslev, som også huser frikirken. Familienetværket havde i samarbejde med Blå Kors arrangeret familiekoncert med Sigurd Barrett, og det blev en stor succes. Mere end 200 børn og voksne mødte glade op til koncerten og ingen gik skuffede hjem.

Sigurd Barrett havde bjørnen Bjørn med og en masse andre sange om Danmarkshistorien, Naturvidenskab og en smuk musikalsk udgave af ”Fadervor” på sit program, og der blev sunget og klappet i de fem kvarter, koncerten varede. Det hele i en dejlig glad atmosfære og med meget fællessang.

Festlig start

Sigurd selv var meget begejstret og sagde bagefter, at han aldrig før havde fået så flot en introduktion, som da kirkens egne dygtige musikere Jørgen Marcher-Andersen og Lars Ingemann Madsen gjorde entre. Jørgen og Sigurd spillede fx firehændigt og startede festen med et brag.

Lærerig koncert

Så fik både børn og voksne ellers historier om Istiden, Egtvedpigen, Gravballemanden og konger og dronninger i Danmarks historien.
Med udgangspunkt i historien om den barmhjertige samaritaner, fik vi sangen om at gøre godt for andre. For, som han sagde: ”Det er vigtigt at være gode ved hinanden og tage os af hinanden.”

Han afsluttede med sangen om genforeningen – en sang, som er kommet med i højskolesangbogen. Så der var lærdom i hans sange, som alle var nemme at synge med på.

Siggurd havde medbragt bjørnen Bjørn, som de 200 deltagere morede sig over.

Dejlig oplevelse

Jørgen Marcher-Andersen, som er ansvarlig for Familienetværket, var også meget glad for dagens flotte arrangement.

– Det var en dejlig oplevelse at have Sigurd på besøg og se så mange glade mennesker. Sigurd er et meget hjertevarmt menneske, og han skabte en dejlig stemning, sagde Jørgen efterfølgende. Efter koncerten gav Sigurd Barrett sig god tid til at snakke med børn og voksne, og mange hyggede sig i de dejlige omgivelser omkring Multihuset.