Afrikansk kirke vil føre danskerne tilbage til Kristus

Den afrikanske apostel og profet Josephat Elias Mwingira fra Dar Es Salaam, Tanzania, er en af talerne, når immigrantkirken ICFC holder konference i Vejle sidste weekend i juni. Foto: Efatha Church

Den tanzanianske Efatha Church holder den sidste weekend i juni en mødekampagne i immigrantkirken International Christian Fellowship på Moldevej 1, Vejle. Her taler den afrikanske apostel og profet Josephat Elias Mwingira. Han er leder af en stor kirke i Dar Es Salaam, som har 45 afdelinger – heraf flere i udlandet udenfor Tanzania.

Afrikanske kirker er ofte mere levende og medrivende end danske kirker. Forkyndelsen er stærk og kontant. Og man tror på, at Bibelen er Guds ord – som virker også idag med kraft. Der er møder fra fredag d. 24. 6. kl. 14 og derefter lørdag og søndag kl. 10. De to første dage i kirken ved anklægget 14B, og det kulminerer så søndag med et stort møde i Vejle Musikteaters store sal, Vedelsgade 25.

Lederen af immigrantkirken i Vejle er Kapinga Dieudonne Mushagalusa. Kirken har en søsterkirke i Burundi. Der lægges op til en stor og ”mægtig konference”. Apostel Josephat ”har et stærkt kald til helbredelse og udfrielse af vanskelige sygdomme og alle former for sataniske omstændigheder”, skriver arrangørerne.

Lørdag får Ruben Holmgreen Falk fra Kirkelig Integration Tjeneste (KIT) tid til at fortælle om integrationsarbejdet og vil fremhæve KITs nye strategi om at skabe samarbejde mellem kirkerne i Danmark og ude i verden.

Til konferencen ventes både danske og udenlandske præster i immigrantkirker og andre kirker. Apostel Josephat Elias Mwingira vil gerne holde et møde med præster og kirkeledere i løbet af dagene og samtale om Guds arbejde i Danmark og i Afrika. Præsterne opfordres til at være til stede lørdag og søndag kl. 10 for at repræsentere migrantmenigheder samt ​​integrationen. Kontakt på 27810892.

Konferencen vil være åben for alle, og der garanteres fri deltagelse og betjening for alle. (Se også annoncen side 14.)