Mosaik-kirker har fokus på vækst på Sommercamp Mariager

Pinsekirken og frikirker under Mosaik holder sommercamp i uge 28, fra 9. til 15. juli.

Daniel Alm er til daglig ledende præst i pinsekirken i Västerås. Foto: Twitter

Årets tema er GRO (opfostrende kultur) med ønsket om, at hver især må gro i relationen med Jesus og opleve, at livet med ham skaber forandring og vækst. Programmet er tilrettelagt for alle generationer og fællesskaber, med mulighed for fordybelse, nærvær, glæde og fest.

Campen er delt op i forskellige spor, som man kan tilmelde sig eller være med på. Forældre kan tage deres børn med i mini-GUF og GUF, der er seperate lejre for de 12 til 17 årige, og så er der Ung sommer for de 17½ til 24 årige. Der er også særlige programmer, seminarer og undervisning for både de voksne og lidt ældre.

Sommercamp har fokus på Gud, fællesskab og familie. Der er bygader for de forskellige menigheder og masser af aktiviteter og seminarer i løbet af ugen. Kan man ikke deltage hele ugen, er der gæstedag tirsdag, hvor man gratis kan komme og deltage i programmet og se, hvad der sker på campen.

Årets gæstetalere:

Daniel Alm, som til daglig er ledende præst i pinsekirken i Västerås, hvor han har været siden 2006. Derudover er han aktiv som debattør i aviser og radio og forfatter til seks bøger.

Rachel Turner er grundlægger af ngo’en ‘Parenting for Faith’. Foto: brf.org.uk

Rachel Turner er grundlægger af organisationen ‘Parenting for Faith’, som hjælper familier og kirker med ressourcer og viden, når det gælder børns tro og åndelige udvikling. Hun har selv været børnepræst i mange år, men arbejder nu for ‘Parenting for Faith’, hvor hun rådgiver, taler og afholder undervisningsdage for familier og kirkeledere rundt i England og Europa.

Rachel er også forfatter til en masse banebrydende viden ift. at give troen videre, og hvordan troen bliver personlig for børn.

Man kan læse mere og tilmelde sig på www.sommercamp.dk