SommerOase i Horsens uge 29 med temaet ’FRI’

Den store sommercamp har fokus på, at Gud sætter os fri og forvandler os.

Musa Panti Filibus, ærkebiskop for Den Lutherske Kirke af Kristus i Nigeria og formand for Det Lutherske Verdensforbund, medvirker den 17. juli.

Der er gang i de forskellige sommercamps igen, efter corona, og det gælder også Oase, som afholder deres sommercamp i uge 29, fra 16 til 23. juli. Den finder sted på Bygholm Landbrugsskole i Horsens.

På SommerOase samles mennesker fra hele landet til en uges kristen festival med masser af aktiviteter. Her er der både campingliv, musik, foredrag, fællessamlinger, bøn, børne-aktiviteter og meget mere. Fokus er fællesskab med Gud og mennesker.

Gud sætter os fri

Årets tema er: FRI, og på hjemmesiden skriver de følgende om årets tema: ”På SommerOase 2022 fokuserer vi på, hvordan Gud befrier os og forvandler vores hjerter. Vi tror på, at Jesus kalder ethvert menneske til frihed, til at finde os selv i hans store fortælling og til at forvandles af hans kærlighed. Gud vil befri verden, og det hele begynder med dig.

SommerOase er for hele familien. Der er et program for de voksne, og så er der mange muligheder for børn lige fra 0 år til teenage-alderen og for unge mellem 17-24 år. Så der er noget for enhver smag. Har man brug for at finde ro med sig selv og naturen, er der også et spor som hedder ”Dybere liv”, hvor man bruger skoven til tid med Gud.

En typisk dag på SommerOase indeholder formiddagsmøder og aktiviteter for alle aldre. Om eftermiddagen er der seminartilbud og fri leg. Om aftenen er der møder for unge og voksne efterfulgt af hygge i fortelte og fællestelte.

Arianna Walker, der er leder af den diakonale organisation Mercy UK vil gennem livshistorier inspirere til håb og transformation og et liv i frihed.

Årets gæstetalere:

Musa Panti Filibus, ærkebiskop for Den Lutherske Kirke af Kristus (LCCN) i Nigeria og formand for Det Lutherske Verdensforbund, medvirker ved gudstjenesten søndag den 17. juli kl. 11.30, hvor alle er velkomne. Der er gratis adgang. Ærkebiskop Filibus er kendt for sin ydmyghed og varme humor, sin sympati for de fattige, sit engagement i interreligiøse relationer og fred, ligestilling mellem kønnene og sin spartanske livsstil.

Arianna Walker er en international taler, forfatter og leder af Mercy UK – en kristen, diakonal organisation, som uddanner og udruster kirker. Gennem spændende livshistorier inspirerer Arianna om håb og transformation og til at leve liv i frihed.

Peter Halldorf er en svensk pinsepræst, autodidakt teolog og forfatter. Han er kendt for sit arbejde med kirkefædrene, især ørkenfædrene, ud fra sin oprindelige pinsebaggrund.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Man kan læse mere og tilmelde sig på: www.sommeroase.dk