265 døbt i kvindefængsel

Fængselsmissionen ’God Behind Bars’ oplever vækkelse i Denver, skriver CBN News.

”Vi tror, at Gud hører hjemme i fængslet,” lyder God Behind Bars slogan. Fængselsmissionen , som samarbejder med kirker i hele USA, kunne den 21. juni døbe 265 kvinder i et fængsel i Denver, Colorado. Foto: God Behind Bars / Facebook.

Hundreder af kvindelige indsatte har for nylig givet deres liv til Jesus Kristus, for derefter at blive døbt i et fængsel i Denver, Colorado.

Det skriver Christian Headlines på baggrund af en reportage fra CBN News. De 265 kvinder bekendte troen og blev derefter døbt under en gudstjeneste ledet af fængselsmissionen God Behind Bars.

Vækkelse bag tremmer

”265 kvindelige indsatte blev døbt i vores Denver Women’s Correctional Facility. Mange af kvinderne gav deres liv til Jesus, hvorefter de straks blev døbt. Det er vækkelse bag tremmer!,” skrev God Behind Bars på Instagram.

En af de indsatte, som kaldes Sunshine, fortalte God Behind Bars, at hun ”følte sig omgivet af familie, og at det gjorde hele oplevelsen vigtig og meningsfuld”.

Drømmer om vækkelse i 5000 fængsler

Fængselsmissionen startede sin tjeneste med gudstjenester i et fængsel i Nevada i 2009. Nu fortæller grundlægger og CEO i God Behind Bars, Jake Bodine, at de indsatte kvinder under gudstjenesten ”begyndte at strømme ind i rummet, hvor de lovpriste Herren”.

Oplevelsen gjorde et stort indtryk på teamet i God Behind Bars, fortæller Jake Bodine.

”Vores team begyndte at drømme: Tænk om vi kunne genskabe dette i 5.000 fængsler rundt omkring i verden,” sagde han.

Herefter havde GBB holdt endnu en fængselsgudstjeneste, denne gang i et fængsel i Oklahoma, hvor hele 90 procent af de indsatte deltog.
Og herefter har God Behind Bars udvidet arbejdet til at omfatte hele USA.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Ny kultur i fængslerne

”Vi fik mulighed for at starte arbejde i fængsler i Alaska, Colorado, Florida, og Texas,” oplyser Jake Bodine.
”Så begyndte fængselsbetjentene at fortælle os, at kulturen i fængslet ændrer sig dag efter dag, og at mænd og kvinder i fængslet får bedre selvværd. Vi ser indsatte og familier blive genforenet for første gang. Og det, vore teams hører det meste af tiden, er, at i løbet af en time [under gudstjenesten, red.] føler de ikke, at de var i fængsel.”

Hørte om Jesus for allerførste gang

God Behind Bars har et partnerskab med den kristne musikgruppe Maverick City Music og sangeren Kirk Franklin. Der er også et fangekor med, når man holder gudstjeneste i et fængsel i det sydlige Florida.

”Tusinder af indsatte tilbad Herren inde i et maximum-security prison! GÅSEHUD!” skrev gruppen efterfølgende og tilføjede: ”For nogle af de indsatte var det allerførste gang, de hørte navnet Jesus. I dette fængsel har vi set hundreder af indsatte give deres liv til Jesus inden for de seneste to måneder.”


Artiklen fortsætter efter annoncen: