’Gud kan hjælpe dig med dine identitetsproblemer’

Arianna var i dyb krise og hadede sig selv som transmand. Nu fortæller hun millioner via TikTok, hvordan hun fik hjælp til at acceptere, at Gud har skabt hende som pige.

Arianna Armour, som tidligere var transmanden ”James”, fortæller nu millioner af følgere på de sociale medier om Jesus.

Arianna Armours budskab er, at Gud kan ”fjerne homoseksuelt begær og køndsdysfori” for mennesker, der kæmper med deres identitet. Hun har selv oplevet, at Gud satte hende fri, efter at hun i 14 år havde levet som lesbisk og identificeret sig som en mand ved navn ”James”. Nu brænder hun for at dele sit vidnesbyrd med folk i LGBTQ-samfundet, skriver CBN.com.

Et nødvendigt vidnesbyrd

“Der er mennesker, som har brug for at høre det, jeg har at sige,” vurderer hun. Ariannes biologiske forældre var stofmisbrugere, men hun blev adopteret af en kristen familie i 2005. Allerede som 7-årig identificerede hun sig som lesbisk, og selv om hun voksede op med kirkegang, kendte hun ikke Jesus.

Efter at have levet som lesbisk i 14 år og identificeret sig som ”James” i to år, fortæller Arianna Armour nu via Youtube & Instagram om sin tro på Jesus, og hvordan hun nu har fred i tanken om, at ”Gud ikke skabte hende som pige ved en fejl.”

”Jeg var LGBTQ’er i 16 år. Jeg var lesbisk i 14 år og transkønnet i 2 år, selv om jeg voksede op i en troende kristen familie, siger hun i en video. “Man går i kirke en gang om ugen, man tager sit bedste tøj på og hører præstens prædiken, så hyggesnakker man lidt og går hjem og lever livet som man selv ønsker det de næste seks dage.”

Til sidst vendte Arianna sig helt væk fra kristendommen. “Alle var falske og ondskabsfulde, og jeg troede, at Guds hadede mig og ville sende mig i helvede,” fortæller hun på sociale medier.

Hadede sig selv

Arianna har undervejs kæmpet med både angst og depression og ligefrem hadet sig selv. “Jeg spurgte Gud: ”Hvorfor skabte du mig som en pige? Hvorfor kunne jeg ikke blive født som en dreng? Det var det første tegn på ”Jezabels ånd” i mit liv. Fjenden kunne ikke hindre, at jeg blev født, så han måtte prøve noget andet. Han sendte dæmoner ind i mit liv fra en tidlig alder,” siger Arianne i en video.

Dengang Arianna valgte at blive ”James”, gav hun sig selv indsprøjtninger med testosteron og pumpede jern i fitnesscenteret. ”Djævelen stjal min identitet fra mig. For midt i det hele følte jeg hele tiden stor sorg,” forklarer hun

Som 17-årig havde dæmonerne overbevist Arianna om, at Gud skabte hende som pige ved en fejl. “Men Gud begår ikke fejl,” understreger hun nu. Men i sin forvirring valgt hun dengang at blive “James”, og ifølge Godreports.com, gav hun sig selv indsprøjtninger med testosteron og pumpede jern i fitnesscenteret.

“Djævelen stjal min identitet fra mig, forklarer hun. For midt i det hele følte jeg hele tiden stor sorg.” “Jeg var helt lost. Jeg var deprimeret og led af angst, og jeg tog piller. Jeg gjorde simpelthen hvad som helst for at kunne udholde alt det, jeg havde været igennem,” fortæller hun i en anden video og tilføjer: ”Stoffer, alkohol, jeg havde prøvet det hele.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:’Jeg valgte at følge Kristus’

Men det hele ændrede sig i 2019 da Arianna blev inviteret med til en konference arrangeret af The Supernatural Life i Altamonte Springs, Florida. “Dengang da jeg mødte Jesus i 2019, var jeg stadig en transmand. Jeg havde en mærkelig oplevelse, der skete vanvittige ting, og jeg blev klar over, at jeg var nødt til at lære Jesus at kende. Ikke religion, men Jesus, forklarer Arianna. “Så i et helt år søgte jeg efter Jesus, selv om jeg stadig var trans.”

På dette tidspunkt søgte hun Gud både gennem bøn og ved at læse i Bibelen. “Til sidst kom det til et valg. Jeg valgte at følge Kristus, fortæller hun. I september 2020 overgav Arianna sig til Gud.

“Jeg var klar til at slippe fri for denne ting, der havde stjålet min identitet. Jeg var klar til at blive den, jeg er, fordi Gud skabte mig med et formål, og jeg var træt af at se på min krop og tænke, at den var en fejltagelse. Jeg var træt af at gå rundt med sænket hoved og hade mig selv,” fortalte hun i 2020.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Livet viser troen

Nu har millioner hørt Ariannas historie på TikTok. For nylig har hun delt et budskab om, at selv om mange LGBTQ-personer søger Gud og religion, siger hendes egen erfaring, at man ikke kan være både LGBTQ’er og kristen. Arianna forklarer, at mens hun var “James” ville hun læse i Bibelen, gå i kirke og bede, men hun så ikke sig selv som en kristen, men snarere en LGBTQ-person, der søgte Jesus.

“Hvorfor? Fordi jeg ikke angrede. Jeg fornægtede ikke mig selv. Jeg fulgte ikke Jesus, jeg søgte ham bare,” fortæller hun. “Jeg elskede Jesus, og jeg tror, man kan være LGBTQ og elske Jesus. Jeg tror, man kan være en synder og elske Jesus, men jeg tror ikke, du kan være en synder og samtidig en sand kristen. Jeg tror ikke, man kan være LGBTQ og samtidig kristen, for en kristen er ikke bare en, som siger ”jeg tror”. En kristen er rent faktisk en, som lever efter det. En kristen er reelt set en discipel af Jesus Kristus,” forklarer hun.

“Jesus sagde ikke, at vi bare skulle fortsætte med at udleve vores syndige livsstil og så ville alt være godt… Jeg mener, hvad var så hele pointen med, at han skulle dø? Det er ikke ok, og han siger til os alle sammen, uanset om vi er hetero- eller homoseksuelle, at vi skal angre og omvende os fra vore synder” tilføjer hun. “Jeg valgte at følge Jesus helt og fuldt, og opgav LGBT-livsstilen,” slutter Arianna.