3.826 deltagere på Sommercamp

Ikke færre end 3.826 deltog på Mosaik-pinsekirkernes Sommercamp i Mariager i uge 28 – fra den 9.-15. juli 2022.

Der blev indsamlet mere end en halv million kroner til mange forskellige velgørende formål i forbindelse med fællesmøderne. Der var også tid til sjov og hygge. En fodboldturnering endte med, at pokalen igen i år gik til København. Det kristne hjælpecenter Betesda havde en grill-bod, hvor der blev solgt mere end 80 kg pomfritter om dagen.

Overskuddet går til arbejdet blandt misbrugere. Ungdomsarbejdet MUC solgte 560 soft-is. Og der blev bagt adskillige snobrød og spist store mængder kage ved telte og campingvogne. SommerCampen var delt op i aldersgrupper, helt fra de mindste til de ældre. Og ind i mellem var alle sammen.

Sam Michaelsen er ny formand

I forbindelsen med samlingen blev Sam Michaelsen, Esbjerg, valgt som formand og national leder for Mosaik. Det er det forholdsvis nye navn på pinsekirkernes sammenslutning. Ifølge Mosaiks hjemmeside står Jacobi fortsat som formand, og vi skrev derfor desværre i den trykte udgave, at han var formand. Ifølge hjemmesiden er de øvrige medlemmer Kent Jakobsen, Randers, Dan S. Jacobi, Aalborg, Marianne Riis, Kbh, Martin Lorenzen, Hillerød, og Preben Westh, Korsør alle med i bestyrelsen for Mosaik.