Bibelskole i Thisted vil udruste kristne til at sejre i endetiden

Omega Kristent Center holder bibelskole to dage om måneden fra 2. september 2022.

Henrik Ølholm Csizmadia

– Det er ikke en almindelig ”bibelskole”, selvom der vil blive undervist meget ud fra Bibelen, men mere en ”åbenbaringsskole”, hvor du ”griber” åbenbaringer og Helligåndens salvelse ud fra undervisningen – og workshoppen, hvor vi praktiserer og handler på det underviste.

Sådan forklarer Omegaskolen med Henrik Ølholm Csizmadia som leder, hvad næste skoleår vil indeholde.
Der vil være undervisning på Sofievej 13 i Thisted den første fredag og lørdag i måneden mellem den 2. september 2022 og 3. juni 2023.

Undervisningen

Wayne Simmonds

Underviserne vil være Henrik Ølholm Csizmadia, Gitte Csizmadia og Wayne Simmonds, og undervisningen vil have fokus på de aspekter af Guds Ord, som er ”særligt vigtige for endetidens sejrskristne”, forklarer skolens ledelse. Blandt disse emner er Retfærdiggørelse ved tro, At kende Gud, Jesu Kristis Brud, Hvordan forkynder jeg evangeliet til ikke-troende? Helbredelse af knuste hjerter, De fem tjenestegaver, Bøn for fysisk syge og Tungetale.