Børnebibler til ukrainske flygtninge

Forlaget Scandinavia har med tilladelse fra bibelselskabet i Ukraine trykt børnebibler til ukrainske flygtningebørn.

Forlaget Scandinavia har genoptrykt ukrainske børnebibler, som kan deles ud til ukrainske flygtninge i Danmark og Europa. Der er flere lande i Europa, som allerede har købt Scandinavia´s ukrainske børnebøger, til uddeling blandt ukrainske flygtninge.

Scandinavia har igennem de sidste 20-30 år samarbejdet med Bibelselskabet og Mission Uden Grænser i Ukraine, og de har uddelt flere hundrede tusinde børnebibler, både på ukrainsk og på russisk. I samarbejde med Bibelselskabet i Ukraine har Scandinavia nu genoptrykt 4 af disse bøger, og solgt dem til flere lande i Europa.

Man kan se børnebiblerne på https://www.scandinavia.as/borne-bibelen-ukrainian. På denne hjemmeside kan man bestille disse børnebibler og give dem til de flygtninge, der kommer i stort antal til Danmark.

Ved køb af 10 stk. får du 20% rabat, ved køb af 100 stk. får du 40% rabat, skriver Scandinavias grundlægger, Jørgen Vium Olesen.