Europa skal oversvømmes med evangeliet i 2022

Europa har tidligere sendt mange missionærer ud i verden. Nu skal evangeliet bringes tilbage, gerne med hjælp fra udenlandske kristne med danske rødder, siger Awakening Europe.

”Flood Rotterdam” handler ikke om risikoen for oversvømmelse i Holland, men derimod om forberedelser til en stor evangeliserende kampagne den 11.-13. juli.
Derefter vil der være et stort event i Ahoy Arena fra 14.-17. juli.

“The Call Back” er en vision, som Gud har givet os. Det handler om, at Han vil kalde folk med rødder i Europa eller med hjerte for kontinentet til at dele evangeliet med tusinder af europæere, skriver YWAM Campaigns Denmark.

Før arrangementet i Aarhus den 20.-22. juli, vil der være en kampagne i Rotterdam.

”Oversvømmelsen” rammer først Holland

Næsten alle de kristne kirker i landet vil være med i arbejdet for at bringe evangeliet tilbage til Holland under ”Flood”, hvor tusinder af kristne fra over 104 forskellige lande vil invitere til konferencen i Ahoy Arena.

”Flood” foregår i Rotterdams gader fra den 11.-14. juli som en forberedelse til det store event i Ahoy Arena.

Den amerikanske forkynder Amy Kemp, som flere gange har besøgt Danmark, deltager i Aarhus-kampagnen.

Aarhus-kampagnen

Om planerne for Aarhus skriver arrangørerne:

– Ingen vil komme til arrangementet bare for at se på. Du vil være med til masseevangelisering i løbet af dagen under ”Flood Aarhus” og desuden deltage i forskellige tjenester og workshops om formiddagen. Call Back Aarhus starter i Citykirken onsdag den 20. juli kl. 9.30 og slutter fredag aften den 22. juli. The Flood er betegnelsen for den daglige gademission, som leder op til større aftenarrangementer i kirken. Vi inviterer dig til at komme hver dag fra kl. 13-16 for at fortælle andre om din tro, se tegn og undere ske og invitere folk til aftenmødet. Vi vil uddele gratis billetter, så alle kan komme til at høre evangeliet. Tag familie og venner med og oplev vækkelse i Aarhus og hele Danmark. Aftenmøderne vil være fyldt med lovsang, forkyndelse, vidnesbyrd og fest – og folk vil blive opfordret til at tage imod Jesus, fortæller arrangørerne.

Også Brent Kelly har tidligere været i Danmark som taler på bl.a. teenlejren ’Zeal’.

Europas Call Back-byer

Samtidig med kampagnen i Aarhus vil der være tilsvarende arrangementer i byerne Helsinki, Stockholm, Belfast, Amsterdam, Bruxelles, Basel, Milano og Rom.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Call arrangeres af: YWAM, CFAN, Bethel, Lifestyle Christianity, Jesus Culture,the Dunamis Movement, The Send, Europe Shall Be Saved, IAHM, Steiger International, Jesus Image, Jesus revolution, foruden mange lokale kirker og organisationer.