GospelFællesskab og Oase i nyt samarbejde

OaseSønderjylland og Aabenraa GospelFællesskab vil fremover dele lokaler i Frøforsyningen.

Foran Frøforsyningen, som fra august skal danne ramme om flere søndagsaktiviteter, ses Janni Timmerby fra Aabenraa Gospelfællesskab og Albert Friis fra Oase Sønderjylland.

Fra august 2022 flytter Oase Sønderjylland adresse fra Bolderslev Missionshus til Frøforsyningen i Aabenraa. Her holder Aabenraa GospelFællesskab allerede gospelgudstjenester og andre aktiviteter.

Om udviklingen siger Albert Friis fra Oase Sønderjylland: – Der har været ønsker om flere arrangementer i Oase Sønderjylland, men ressourcerne har ikke været dertil. Derfor ser vi, i Oase, denne flytning som en mulighed.

I GospelFællesskabet ser man meget frem til det nye samarbejde: – Vi, i Aabenraa GospelFællesskab, glæder os enormt meget til vores kommende samarbejde med Dansk Oase Sønderjylland om at viderebringe det glædelige budskab om Jesus Kristus.

Vores samarbejde går i første omgang ud på, at Oase Sønderjylland fra august 2022 flytter ned i Gospelsalen i Frøforsyningen, hvor vi i Aabenraa GospelFælleskab også holder til og afholder vores gospelgudstjenester samt andre aktiviteter, fortæller Janni Timmerby.

Fast månedsprogram

1. søndag i måneden: Gos-pelgudstjeneste kl. 13:00 til ca. 14:30

2. søndag i måneden: Oasemøde kl. 14:30 til kl. 16:30

3. søndag i måneden: Gos-pelgudstjeneste kl. 13:00 til ca. kl. 14:30.

Det første Oasemøde i de nye lokaler bliver den 14. august 2022 kl. 14.30, v/Henri Nissen, redaktør på Udfordringen. Her er alle hjertelig velkomne.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Fælles mål

– Vores fællesskaber har mange lighedspunkter, med høj prioritering af fx lovsang, undervisning og forbøn. Derudover ønsker vi at opbygge og udruste mennesker til et liv sammen med Jesus Kristus. Vi ønsker at være fællesskab(er) for søgende, samt for dem, for hvem den kristne tro er ny. Vi ønsker at arbejde sammen ved at henvise til hinandens møder, gudstjenester og aktiviteter. Vi ønsker at supplere hinanden ved musik og lovsang efter behov. Samt hjælpe hinanden med afholdelse af Alpha kursus – her har Gospelfællesskabet erfaring fra tidligere.
Vi ønsker at benytte os af muligheden for at hjælpe hinanden med praktiske gøremål, og i det hele taget gøre brug af den synergi, det giver, og som vi allerede har oplevet til de fællesmøder, vi indtil nu har afholdt med de to lederteams.

– Vi ser frem til samarbejdet, slutter Janni Timmerby fra Aabenraa Gospelfællesskab og Albert Friis fra Oase Sønderjylland.

GospelFællesskabet

– Aabenraa GospelFællesskab er et fællesskab med Gud og med hinanden. Et fantastisk fællesskab, hvor vi deler liv med hinanden og hjælper hinanden til at have Gud med i vores liv. Vi er sammen både i tvivl og tro, og der er plads til alle, uanset om du har en tro på Jesus eller ej. Vi er en forening, som blev en realitet i 2019, fordi mennesker havde erfaret, at rigdomme som fred og frihed, håb og helbredelse samt betingelsesløs kærlighed ligger gemt i den kristne tro. Samtidig var der mennesker, som havde spørgsmål til den kristne tro, og det gav grobund for grundlæggelsen af Aabenraa GospelFællesskab.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Livsforvandling

– Vi brænder for, at mennesker må lære Jesus at kende og mærke Guds kraft i deres liv. Vi tror på, at Jesus kan forvandle liv, også i umulige og håbløse situationer. Det er foreningens formål at introducere og vejlede mennesker til en hverdag i fællesskab med Jesus Kristus. Det indebærer at skabe og udvikle de ideelle rammer og formidling, for at så mange som muligt kan blive en del af et favnende kristent fællesskab. Derfor er det også vores ønske at kunne tilbyde et Alpha-kursus med fællesspisning. Alpha er en introduktion til den kristne tro.

Alpha-møder

– Opstart på næste Alpha kursus er søndag den 4. september 2022, hvor der efter gospelgudstjenesten kl. 14:30 er Alpha Party.
Herefter er der Alpha-møder og undervisning mandag aften kl. 18:30 til ca kl. 21:00 – fra mandag den 12. september 2022.

Fællesskab med Gud og hinanden

– Til vores gospelgudstjenester mærker vi en glæde og begejstring for gospelmusikken, lovsangen, bibelord og bøn. Vi vægter gospelsang meget højt, men der er også tid til en ’Inspiration’, hvor der bliver talt om ord fra Biblen, og personlige oplevelser med Gud bliver delt.
Desuden kan man under gudstjenesten besøge stationer, hvor det er muligt at trække et bibelvers, tænde et lys for et menneske/en tanke, gå til forbøn/få en personlig bøn eller skrive en bøn ned, som bliver bedt højt i slutningen af gudstjenesten. Efter gudstjenesten prioriterer vi, at der er tid til en snak over en kop kaffe/te.

Praktisk info

– Der holdes gospelgudstjeneste 1. og 3. søndag hver måned oftest kl. 13.00 i Frøforsyningen, Lille Kolstrup 20, Aabenraa. Vi er en støtteforening til Aabenraa GospelFamily i Aabenraa. GospelFamily består af flere forskellige gospelkor. Vi har et lederteam og en bestyrelse, og på landsplan samarbejder vi med Gospel Fellowship Network DK. Lokalt er det endvidere foreningens formål at skabe diakonale tiltag som eks. familiekurser, helbredelsesmøder m.m., der rækker ud til lokalsamfundet, oplyser Aabenraa Gospelfællesskab.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Oase Sønderjylland

– Oase Sønderjylland er et kristent netværk. Vi mødes til lovsang, fællesskab, undervisning og forbøn. Her tanker vi op, synger sammen, møder gamle venner, får nye venner og frem for alt: lærer mere om, hvem Gud er. Oase Sønderjylland har rødder I folkekirken og er en del af Dansk Oase (se under www.danskoase.dk), men vi rækker gerne ud til andre kristne fællesskaber og inviterer talere fra andre kristne samfund, fordi vi synes, at alsidighed og enhed – trods vores forskellighed som kristne og vores forskellige kulturer- er vigtig, slutter Albert Friis fra Oase Sønderjylland.

Læs mere på www.oasesønderjylland.dk