17.300 hørte evangeliet i Mongoliet

Franklin Graham er præsident og CEO for Billy Graham Evangelistic Association (BGEA) og den kristne hjælpeorganisation Samaritan’s Purse.

Evangelisten Franklin Graham prædikede to aftener i weekenden den 10.-12. september under ”Festival of Joy” i hovedstaden Ulaanbaatar for over 17.300 mennesker, skriver CBN News.

Det var den allerførste evangeliske kampagne i Mongoliet, og den såkaldte ”glædens festival” bød da også på optræden med det bedste fra mongolsk kultur.

”Du har brug for Jesus Kristus. Han er den eneste vej til Gud,” fastslog Franklin Graham fra Billy Graham Evangelistic Association. Hundreder af mennesker tog imod evangeliet i løbet af weekenden.

Planerne for kampagnen startede for omkring 20 år siden, da mongolske kirkeledere begyndte at bede om, at BGEA ville holde en kampagne i deres land. Over 250 lokale kirker samarbejdede om ”Festival of Joy,” som blev det hidtil største event for kirken i landet.

Mongoliet har en befolkning på over tre millioner, hvoraf halvdelen bor i Ulaanbaatar. CBN News oplyser, at kristne evangelister i årevis har prøvet at nå også de fjernestliggende provinser i landet med evangeliet.