Adventistkirken får kommunikationschef

Peter Larsen

I dag kommunikerer Adventistkirken gennem en række medier og platforme. Nu skal kommunikationen både udadtil og blandt medlemmerne styrkes med ansættelsen af Peter Larsen som kommunikationschef.

Ud over at være uddannet lærer har Peter været med til at starte den kommercielle radiostation VLR i Vejle, som var hans arbejdsplads gennem 15 år. I dag er radiostationen den største enkeltstående lokalradio i Danmark. Gennem de sidste 25 år har Peter som partner og direktør i kommunikationshuset Mediegruppen været med til at udvikle og drive kommunikation og heriblandt medierne Helse, Naturli og Krop+Fysik.

– Mit blik på kommunikation er, at der i Adventistkirken er virkelig mange fortællinger og perspektiver. Faktisk lige så mange, som vi er medlemmer. Det vil jeg gerne være med til at sætte i spil for at understøtte, at vi er en kirke, der rummer mangfoldigheden, lyder det fra Peter Larsen.

– Fællesskabet kan være mange ting. Det er ikke kun for dem, der gerne vil deltage i så mange fysiske aktiviteter som muligt. Lige så vigtige er de mennesker, der vælger at deltage i det digitale fællesskab, som www.webkirke.dk tilbyder, siger Peter Larsen.

Selv har Peter været medlem Adventistkirken siden 1981. Han har siddet i talrige bestyrelser og er også medlem af sin lokale kirkes band. Derudover har han sammen med Mediegruppen været med til at udvikle bl.a. magasinet Lukas, Sabbat og magasinet til Adventistkirkens Happy Hand butikker.

– Ja, egentlig føler jeg mig hjemmevant både i kirke og kommunikation. Nu glæder jeg mig til at gå i gang med arbejdet med at udarbejde en kommunikationsstrategi for de forskellige aktiviteter og medier – og komme til at lære kirken og medlemmerne at kende fra et lidt andet ståsted, slutter Peter Larsen.