FrikirkeNet holder lederkonference

Komiker Casper Christensen medvirker på lederkonferencen.

Fredag den 11. november 2022 fra klokken 9:00 til lørdag den 12. november klokken 14:30 holder FrikirkeNet lederkonference i Samværket på Lykkegårdsvej 100 i Kolding.

– Vi er en del af et samfund i bevægelse, hvor der er en nysgerrighed om den kristne tro. Det er næsten blevet moderne at bekende sig som troende i interviews og podcasts. Som kristne har vi et ansvar for at gribe muligheden og blive en del af samtalen. Men hvordan gør vi det, og hvordan kan samtalerne faktisk ende med at flytte os alle nærmere Kristus? hedder det i omtalen på FrikirkeNets hjemmeside.

Kendte taler om tro

På dette års lederkonference har FrikirkeNet derfor inviteret mennesker, som er en del af samtalen om tro i vores samfund. Det er både almindelige mennesker, kendte, kirkeledere og debattører, som i samtale, oplæg og workshops vil udfordre deltagerne med nye paradigmer og perspektiver, der kan hjælpe dem til at blive en del af det, Gud gør i vores tid.

Blandt talerne er:Sebastian Stakset – svensk rapper og evangelist; Anna Libak – forfatter, redaktør og debattør; Charlotte Rørth – forfatter, journalist og foredragsholder; Rune Herholdt – leder af Aarhus Gospel Singers; Casper Christensen – komiker, manuskriptforfatter og filmskaber.

Man kan også opleve ’Ted talks’ med: Jesper Kure – ledende præst i Kirkeibyen i Kolding og Anne Mie Skak Johansen – valgmenighedspræst og landssekretær i Himmelske Dage, samt Indlæg og workshops med: Dorthe Lykke Jensen, landsleder i Børn & Tro; Dina og Ulrik Siegumfeldt, ledere af Familienetværket og værested Nærværket i Kolding; Helle Rønne Samuelsen, leder i Rønne Vineyard; John Nielsen, generalsekretær i Evangelisk Frikirke Danmark; Lars Midtgaard, ledende præst i Behtelkirken og Tonny Jacobsen, formand for FrikirkeNet.