87-årig pro-lifer fængslet for at bede

Eva Edl blev reddet fra en af Stalins kz-lejre. Nu kæmper hun for ufødte børns liv.

Den tyskfødte Eva Edl, der var krigsfange under Anden Verdenskrig, blev sammen med tre andre arresteret af bevæbnede FBI-agenter, fordi de bad og sang salmer uden for en abortklinik i Mt. Juliet, Tennessee i marts 2021.

Hun risikerer op til et års fængsel og bøder på flere tusind dollars, skriver NGO’en Live Action. ”Jeg er overbevist om, at vi skal være villige til at fravælge vores komfort og selv vores liv for at redde de ”mindste” af Guds børn,” udtalte Eva Edl til Live Action.

– Vore børns og børnebørns frihed vil ikke være mere sikker end de uskyldige, hvis skrig kirken ignorerer idag. Vi burde beskytte dem og afskaffe abort. Hvis vi skal dø mellem ofrene og dem, som myrder dem, vil Jesus blive ophøjet derved, og han vil besvare vore desperate bønner om retfærdighed for børnene, siger Eva Edl.

Ifølge justitsministeriet har Eva Edl krænket den såkaldte Freedom of Access to Clinic Entrances Act ved at hindre folk i at komme ind i abortklinikken. Biden-administrationen slår hårdt ned på pro-life kristne i USA. Mindst 11 af dem er blevet tilbageholdt af FBI de seneste to måneder.

”Første gang jeg forstod, at der var abortklinikker i vores land, var i 1988,” har Eva tidligere udtalt til Live Action News. ”Jeg sagde til min mand: ’Det er dødslejrene i Amerika’. Jeg så mennesker sidde foran abortklinikker i Atlanta, og jeg har været involveret lige siden,” fortalte hun.

Stalins kz-lejre blev ikke lukket, da krigen sluttede. Men omsider blev Eva reddet, hvorefter hun rejste til Østrig og derfra til USA, hvor hun blev rystet over at se endnu et folkemord finde sted. Herefter følte Eva et kald fra Gud til at gøre alt for at redde de ufødte, ligesom andre havde vovet livet for at redde hende. Nu risikerer den 87-årige Eva Edl så at dø i et amerikansk fængsel.