Den Blå Oase i Aabenraa inviterer til debat og valgflæsk

Robert Refslund-Nørgaard Foto: Jens Peter Engedal.

Fredag den 28. oktober kl. 10.00 – 12.00 er der valgdebat og stegt flæsk på menuen, når værestedet Den Blå Oase afholder valgarrangement. Her kan udsatte borgere i kommunen komme helt tæt på politikerne og debattere sociale mærkesager.

Leder af stedet Robert Refslund-Nørgaard glæder sig til at byde politikerne indenfor til et møde, hvor psykiatri, inflationshjælp til socialt udsatte borgere og andre emner inden for sundheds- og socialpolitik er på dagsordenen. Værestedet drives af Blå Kors Danmark og er et tilbud til mennesker, som for eksempel er ensomme eller har udfordringer i forhold til blandt andet psykisk sygdom, misbrug af alkohol eller sundhed

”Med valgdebatten ønsker vi, at mennesker i udsatte livssituationer skal opleve vores folkestyre og politikerne på nærmeste hold. Og omvendt for politikerne. De skal ud og møde nogle af de vælgere, som ofte ikke bliver hørt,” siger Robert Refslund-Nørgaard.
I debatten deltager et panel af både nuværende folketingsmedlemmer og nye kandidater. Det drejer sig om Eva Kjer Hansen (V), Theis Kylling Hommeltoft (S), Niels Flemming Hansen (K), Nanna Bonde (SF) og Henrik Frandsen (M).