Mændenes Hjem genåbner

Mændenes Hjem på Istedgade, nær Hovedbanegården i København, åbner nu igen efter en totalrenovering.

Mændenes hjem, som har eksisteret siden 1910, blev for 2 år siden lukket, da det var helt nedslidt. Siden har fire store fonde postet 100 millioner i en stor renovering, bl.a. for at bygge en ekstra etage på den eksisterende bygning. Brugerne har midlertidigt været genhuset i Valby, men kan nu vende tilbage til det ”nye” hus, som har optimale faciliteter.

– Vi har fået meget bedre værelser for vores beboere, meget bedre fælleslokaler og udemiljø, siger Ivan Christensen, der er forstander på Mændenes Hjem. Hjemmet har 500 daglige brugere og serverer 250 måltider mad om dagen. Så der er behov for stedet. De brugere, som har boet i Valby, vender tilbage nu, mens huset officielt åbner for alle brugere til januar.