Oasehøjskolen inviterer til teatergudstjenester og koncert

Hejslet Brothers band med brødrene Joachim, Nicolaj, Johannes og Andreas holder koncert den 26/11.

Oasehøjskolen har i den kommende tid nogle begivenheder, som ikke kun er for skolens egne elever, men for alle interesserede. Det foregår til dels på skolen og til dels rundt omkring i det nordjyske.

Teatergudstjenester: Skolens elever har skabt teatergudstjenesten Imagine, der indeholder teater, musik, billeder og interviews, blandet med genkendelige og klassiske gudstjenesteelementer som prædiken og nadver. Der er altså tale om en kreativ gudstjeneste, hvor man tager forskellige relevante emner op. Temaet for denne Imagine-gudstjeneste er fordømmelse, overgivelse og frihed.

Eleverne besøger 3 forskellige kirker: 6. nov. kl. 19 i Nørrelandskirken i Holstebro; 13. nov. kl.10.30 Aalborg Valgmenighed og den 17. november kl. 19 Lemvig Kirke. Efter gudstjenesten er der café med plads til samvær og samtale. Koncert: Den 26. november inviterer skolen indenfor til gratis koncert med Hejslet Brothers band.

Bandet består af brødrene Joachim, Nicolaj, Johannes og Andreas. De har gennem livet spillet musik både sammen og hver for sig, og mange vil kende deres navne fra diverse musik-indspilninger og udgivelser. De 4 brødre holder et brag af en koncert med overskriften ”Musik, fest og lovsang”.

De spiller en lang række egne sange fra både Broder A og flere af Joachim Hejslet’s mange lovsangskompositioner. Derudover spiller de nogle af de sange, de har en fælles kærlighed til. Koncerten finder sted d. 26. november kl. 20.