Ungt dansk ægtepar rejser til Papua Ny Guinea for MAF

Rebecca og Tajs Würtz Jespersen er på vej til Papua Ny Guinea for at arbejde for Mission Aviation Fellowship.

Rebecca og Tajs Würtz Jespersen er på vej til Papua Ny Guinea for at undervise skolebørn og fortælle om flyselskabet MAF’s hjælp til isolerede og udsatte mennesker. De udsendes ved en gudstjeneste i Lindehøj Kirke, Tvedvangen 175 i Herlev søndag den 13. november kl. 10.30 med efterfølgende frokost.

Rebecca (27) er nyuddannet lærer og skal undervise på en international skole i Mount Hagen, hvor også lokale børn får en grundig skolegang. Tajs (25) skal med sin filmerfaring både filme og fortælle den gode historie om det, MAF betyder i det fattige land.

MAF står for Mission Aviation Fellowship og blev startet efter Anden Verdenskrig for at bringe hjælp, håb og heling til udsatte befolkningsgrupper. MAF har i dag en flåde på 123 fly og flyver i 27 udviklingslande. Et af landene er Papua Ny Guinea, der ligger øst for Indonesien og nord for Australien.

Landets 9 millioner indbyggere lever isoleret i flere tusinde små landsbysamfund adskilt af høje bjerge og tæt jungle. 40 procent er ekstremt fattige, og 80 procent bor udenfor sundhedsvæsenets rækkevidde. Sognepræst i Lindehøj Kirke Michael Skov Rygaard Andersen fortæller om det unge par:

– De har så meget at give af. Det falder dem så naturligt at møde nye mennesker og nye udfordringer. Jeg glæder mig på deres vegne – og ønsker MAF tillykke med at have fået to så dygtige mennesker med på holdet.