Kristne sportsfolk har uddelt 200.000 bibler i 2022

Fellowship of Christian Athletes har gennem 67 år uddelt tre millioner bibler til sportsfolk og deres trænere.

NGO’en Fellowship of Christian Athletes, som har hovedkontor i Kansas City, uddelte 200.000 bibler til sportsfolk i løbet af 2022.

Ifølge CBN News har FCA siden starten for 68 år siden uddelt hele tre millioner bibler, fortæller organisationens CEO, Shane Williamson.

”Jeg tror, Gud fortsat velsigner Fellowship of Christian Athletes, fordi vi har fokus på at øge bibelarbejdet,” siger Shane Williamson. ”Vi er helt dedikerede til Guds Ord og Bibelens sandhed, og vi bliver hele tiden forundrede over, hvad Gud gør for at få Ordet ud til trænere og sportsfolk i hele verden.”

Bibler for både atleter og trænere

”I 67 år har FCA prioriteret at gøre Jesus kendt i hele verden. Vi har en fantastisk gave at give til vore trænere og atleter, nemlig Kristi håb og sandhed gennem Hans evige Ord!” siger Shane Williamson.

I 1956 udgav FCA sin første ”Athlete’s Bible” i forbindelse med den årlige træningslejr, og Bibelen blev hurtigt en populær ressource.

I 2003 udgav FCA et Ny Testamente for sportsfolk med trosvidnesbyrd fra professionelle atleter og trænere i et oplag på ca. 1 million. Senere samme år udkom The Coach’s Bible (trænerens bibel). Den indeholder 365 andagter, skrevet af og for trænere.

I 2006 udgav FCA sit første Ny Testamente på spansk. Det er senere blevet oversat til andre sprog. Der findes også en andagtsbog på både spansk og kinesisk, foruden en kinesisk ”sportsbibel med andagter, et japansk ”baseball Ny Testamente” – og en russisk træner-bibel.

I 2013 udgav FCA i samarbejde med YouVersion en elektronisk udgave af Athletes’ Bible. Ialt tilbyder FCA over 50 bibellæseplaner gennem sin app, og alle læseplanerne findes på flere sprog.


Artiklen fortsætter efter annoncen: