Åbne døre i Pakistan

Organisationen Love of God Ministry oplever både stor nød og stor åbenhed for evangeliet i Pakistan.

Henrik Holm fra Love of God Ministry fortæller, at Gud i september 2022 ledte ham til at bede en advokatven i Lahore om et ”invitationsbrev”. Med dette brev i hånden fik han omsider et visum, så han kunne holde møder i både Lahore, Toba Tek Singh og Faisalabad. Her fortæller han opmuntrende nyt fra besøget:

”Det første, vi gjorde, var at lave mad til børnene på vores gade. Vi inviterede dem op på vores tagterrasse og servede ris med grønsager. Vi besøgte Zartaish i hendes fars hjem i byen Toba Tek Singh. Zartaish er den hjælper, som har delt flest måltider ud under corona. Hun har tre søndagsskoler og et sycenter, hvor hun underviser enlige kvinder i syning, så de kan tjene penge fra deres hjem og på en værdig måde.

Så besøgte vi en af de største kirker, Faisalabad First Presbyterian Church, hvor jeg prædikede, og vi bad for 100 mennesker. Vi bad til frelse med nogle muslimer, andre blev sat fri fra Satans tyranni, en fantastisk aften. Vi besøgte en af vores trofaste medarbejdere, Kinza i Faisalabad, … i hendes forældres hjem, hun havde inviteret gadens børn og nogle enker. Efter en kort tale gav 40 af dem deres liv til Jesus, og så fik de forbøn og aftensmad.

Forbøn for kristne ”slaver”

Mange kristne i Pakistan bliver ”slaver” af herremanden, fordi der sker noget i deres liv, så de bliver nødt til at låne penge. Mange kommer aldrig af med gælden og må lave mursten resten af deres liv. Vi besøgte 16 kristne familier på sådan et sted. De bor i rum uden døre og vinduer og uden toilet.

Vi havde mad med til dem til en uge, og jeg havde noget varmt tøj med fra Danmark, som vi delte ud efter at havde undervist dem og bedt for dem. Det er mennesker, hvis tro er prøvet, de kunne have konverteret til islam og være blevet fri fra deres gæld. Men de har ikke svigtet deres Jesus, og jeg fik et ord til dem under min tale, om at det var mennesker som dem, som Gud ville bruge under den kommende vækkelse i Pakistan.

Mange var syge så alvorligt, at de ikke kunne arbejde. En kunne ikke rejse sig, en anden kunne ikke gå, en ældre mand havde sin fod i forbinding, da den ikke ville hele pga. diabetes. Jeg bad selvfølgelig for alle, der var også et ungt par, som ikke havde været i stand til at få et barn, dem bad vi også for. Godt to uger senere ringede de fra murstensfabrikken og fortalte, at de fire ældre mennesker var blevet helbredt, de kunne igen passe deres ”arbejde”, og det unge par var i lykkelige omstændigheder. Gud er bare så fantastisk.

I Pakistan fik Henrik Holm flere anledninger til at bede for fattige, syge og mennesker, som ønskede at blive kristne.

Forbøn – og knytnæve i maven

Til sidst vil jeg lige fortælle om en lille sjov forbøns-situation. Det var det sidste møde på turen – der var en kø for at få forbøn. Da en ung stærk mand var på vej frem, så jeg i ånden, at jeg slog ham med knytnæve i maven.

Da han kom frem, bad han om forbøn for sin mave, jeg grinede og fortalte ham om Smith Wigglesworth, og så slog jeg ham i maven. To uger efter skrev jeg til hans pastor og spurgte, hvordan der var gået med ham. Svaret kom prompte: ”Han er fuldstændig helbredt”. Halleluja, det er kanon at følge Jesus,” skriver Henrik Holm.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Teamet fra Love of God Ministry besøgte også et muslimsk advokat-kontor, hvor indehaveren og en af hans ansatte advokater spurgte om Jesus, og hvorfor de havde brug for Ham. Det gav anledning til en fantastisk snak, som så ud til at røre deres hjerter, fortæller Henrik Holm. Man kan læse hele nyhedsbrevet på Love of God Ministry’s hjemmeside.