Aarhus: Konference for ’kongedøtre’

KFS-sekretær Anne Kiel Rughave holder seminar om ”Jesus og hans kvinder, der ikke kan tie stille”.

– Der vil være noget til alle sanser, når Indre Mission inviterer til kvindekonference i missionshuset Eben Ezer den 4. februar med temaet ”Kongedatter, hvor er din krone?”.

Det lover Lilian Poulsen, som er medlem af udvalget og selv har deltaget i tidligere års kvindekonferencer. Hun fortæller om konceptet:

– Der vil være oplæg med substans, skønne lovsange, smågrupper, hvor tanker og følelser får ord, selvvalgt seminar, der taler til den enkelte, vidunderlig forkælelse dagen igennem, små boder, repræsenteret ved alsidige kunstnere, bogsalg og bland selv slik, pynt i form af de smukkeste blomster mm, lækker mad og dejlige kager. Kort sagt en berigelse på flere niveauer.

Jeg tænker, at kvindefællesskabet omkring troen på og livet med Gud er essentielle brikker i det puslespil, vi alle går og bygger på i hverdagen!

Sange til Kongen

– Dagen slutter af med et brag af en lovsangsfest med Arvid Asmussen, fortæller Lilian Poulsen. Hun tilføjer, at temaet “Kongedatter – hvor er din krone?” ved hjælp af dagens oplægsholdere og seminarer vil blive belyst fra meget forskellige vinkler, fordi vi er skabt forskellige. Men vi er elsket, villet, rummet, set, hørt og forstået af Den Almægtige! Dét holder! Hele vejen hjem! fastslår hun.

Program og tilmelding

Dagen starter med foredraget Kongedatter – hvor er din krone ved konsulent for kreativ forkyndelse Helle Noer. Efter frokost er der forskellige seminarer samt et fællesforedrag ved landsleder i Agape, Annette Bech Vad. Imellem disse programpunkter kan man mødes i kernegrupper med 6-7 andre kvinder. Efter aftensmaden er der andagt med nadver ved sognepræst Anders Pradsgaard Møberg.

I håbet om at nå op på 150 deltagere har arrangørerne forlænget den oprindelige tilmeldingsfrist. Man kan nu tilmelde sig indtil den 23. januar. Pris for hele konferencen er 395 kr. Konferencen foregår i Eben Ezer, Brammersgade 4, 8000 Aarhus.