’Jeg tager kun de roller, som Jesus kan sige ja til’

Skuespilleren T.C. Stallings:

Skuespilleren Tony C. Stallings er meget bevidst om ikke at acceptere roller med bandeord og sex. For Jesus skal kunne sige god for det, fastslår han.

Den populære 45-årige skuespiller, som tidligere har været professionel footballspiller, havde en hovedrolle i den populære kristne film War Room. Siden War Room udkom i 2015, har han medvirket i utallige projekter, inklusive Pure Flix’s No Vacancy og den populære dramaserie Vindication. Men han har også afvist mange projekter på grund af deres grovkornede indhold.

Bliver ikke multimillionær

”Når jeg får tilbudt en rolle eller en audition, spørger jeg mig selv: ’Kunne jeg gøre det her foran Jesus?’ Så simpelt er det,” sagde Stallings til Christian Headlines. Skuespilleren spøger med, at han ville have været multimillionær, hvis han havde fået 1 dollar for hver rolle eller audition, han har afvist på grund af indholdet.

”Hvis Jesus stod ved siden af mig, hvis han var min agent eller manager, ville han jo aldrig finde på at sige: ’Ja, du kan bare sige det der… Du kan tage nøgenscener og sexscener og gøre alverdens skøre ting’. Som en sand efterfølger af Kristus vil jeg vende mig til Ham og spørge: ’Kan jeg gøre det her?’ For Han skal kunne sige ja til det,” understreger T.C. Stallings.

T.C. Stallings har blandt andet spillet rollen som ægtemanden Tony Jordan i Kendrick-brødrenes film War Room fra 2015.

Skuespiller og kristen i LA

Stallings har ikke udelukkende spillet roller i kristne film, men hans holdning til indholdet i film skaber visse begrænsninger.

”Jeg vil gøre hvad som helst, Jesus ville sige god for,” siger Stallings. Han har boet i Los Angeles gennem 10 år og forklarer, at han har været til audition for mange forskellige roller. Men de fleste af dem var nogle, han ikke kunne acceptere som kristen. ”Når jeg kom til audition, skete det mange gange, at jeg så på materialet og sagde:’Jeg kan ikke gøre det her…Jeg kan ikke engang få mig selv til at sige det!’ Og jeg ville spørge mig selv, hvorfor Gud i det hele taget ville have mig der?’” Men svaret er for Stallings, at Gud vil påvirke andre gennem ham.

”Herren arbejder på meget interessante måder. Jeg har været til audition for mange roller, som det ikke var meningen, at jeg skulle have. Men det vigtigste var de samtaler, jeg har haft med de andre skuespillere, som også prøver at følge Jesus,” forklare Stallings. Han har prøvet at slette bandeordene i et manuskript for at erstatte dem med ord, han kan få sig selv til at udtale. Det betød ikke overraskende, at han ikke fik rollen. Men til gengæld har han kunnet inspirere andre. En gang efter en audition kom en fyr løbende efter ham på parkeringspladsen, fortæller Stallings.

”Jeg vil bare fortælle dig, at jeg aldrig før har set nogen gå derind og gøre det, som du lige har gjort. Det inspirerer mig. Bliv ved med at gøre det,” opfordrede manden.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Bibelen styrker

Stallings er nu for sjette gang i færd med at læse hele Bibelen igennem på et år. Og det er noget, der rykker. ”Det er Guds levende ord. Jeg lærer noget hvert eneste år,” siger han. Og det må gerne koste noget at udleve troen. ”Det ’nej’ til visse roller skyldes ikke, at folk afviser mig. Det er Gud, som afviser dem,” fastslår Stallings.

Han nævner Salme 139,16: ”Mine livsdage var lagt fast og skrevet ned i din bog, længe før jeg så dagens lys.” – Gud har i virkeligheden allerede planlagt mine roller. Det er sådan, man finder fred, fastslår Stallings i interviewet med Christian Headlines. T.C. Stallings er gift med Levette Stallings, og de har to børn.