Mel Gibsons ’Passion II’ skal optages i 2023

Manden bag ”The Passion of the Christ” fik et livsforvandlende møde med Gud før optagelserne i 2004.

På billedet ses Mel Gibson instruere Jim Caviezel under optagelserne til ”The Passion” fra 2004. Også Passion II vil have Jim Caviezel i rollen som Jesus.

– Dengang kiggede jeg ud ad vinduet og spurgte mig selv, hvorfor jeg ikke skulle springe. Mine synder var de første, der naglede Kristus til korset. Men så vendte jeg om til Ham, og jeg fik ønsket om at fortælle hans historie.

Det udtalte Mel Gibson i 2004 ifølge Christian Headlines. Ifølge filmjournalist Jordan Ruimy vil Mel Gibson starte optagelserne til sin nye film ”The Passion of the Christ: Resurrection” om få måneder. – Det bliver sidst i foråret, og planen er, at Jim Caviezel skal tilbage i rollen som Jesus, skrev Ruimy på sin WorldofReel.com blog. Ifølge IMBD.com ventes den nye film klar i 2024.

Grundigt forarbejde

Den første Passion-film, som handler om Jesu sidste timer før korsfæstelsen, har alene i USA indtjent 370 millioner dollars. I opfølgeren vil Gibson fortælle om de 24 timer mellem Jesu død og hans opstandelse. Han har arbejdet hårdt med manuskriptet sammen med Braveheart-filmens manuskriptforfatter Randall Wallace. Der har allerede været seks udkast, fortæller Jordan Ruimy.

Åndelig oplevelse forhindrede selvmord

Mel Gibson har tidligere fortalt om en åndelig oplevelse. Han havde også følt, at Gud ledte ham til at lave den første Passion-film, fortalte han i 2004 til DTS Voice. ”For nogle år siden kiggede jeg ud ad vinduet og spurgte mig selv, hvorfor jeg ikke skulle springe. Livet var meningsløst og kedeligt.

Så vendte jeg om til Ham, og min relation med Kristus begyndte virkelig at vokse…Jeg var virkelig et forfærdeligt menneske. Mine synder var de første, der naglede Ham til korset. Men jeg fik ønsket om at fortælle Hans historie,” bekender den succesfulde filmskaber.