Åbent brev til Dronning Margrethe

Til Deres Majestæt Dronning Margrethe.

Deres Majestæt er nu det eneste menneske i Danmark, der har mulighed for at stoppe loven om afskaffelse af Store Bededag. De skal jo underskrive enhver lov, for at den kan være gyldig. Hvis De nægter at underskrive den påtænkte lov om afskaffelsen, vil alle vi, der kæmper for at bevare Store Bededag, være Dem meget taknemmelige.

Vi ved jo, at De er et kristent menneske, som selv bruger Folkekirkens helligdage til kirkegang. Vi ved også, at De ikke gerne udtaler Dem politisk, men afskaffelsen af Store Bededag er ikke blot en politisk sag, det er et kirkehistorisk fejlgreb. Derfor håber vi, at Deres Majestæt, som Folkekirkens overhoved og understøtter, vil følge denne opfordring til at nægte underskrivelsen af loven.

Venlig hilsen
Pia Vestergaard Bräuner
Nordstjernen 4
8920 Randers NV